Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Ajuts per a les famílies

SERVEIS SOCIALS

30/4/2020

Prestació d’urgència per a subministraments bàsics per a persones afectades per la situació de crisi ocasionada per la COVID-19

Davant de la situació de vulnerabilitat econòmica en què es troben moltes famílies arran de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, el Govern de la Generalitat otorgarà un ajut extraordinari per a la sostenibilitat econòmica de les famílies a Catalunya per un import de dos-cents euros, en un pagament únic, amb l’objectiu de facilitar l’adquisició de productes d’alimentació, farmàcia i altres subministraments bàsics.

El termini per presentar les sol·licituds comença aquest dijous 30 d’abril i restarà obert fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària destinada a la prestació.

 

La prestació s'adreça a persones treballadores (persones físiques) que tinguincàrregues familiars   i es trobin en algun dels supòsits següents:

 •  Treballadores per compte aliè afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació per força major, d’acord amb els supòsits previstos a l’article 22 del Reial Decret llei 8/2020.
 • Treballadores per compte aliè afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació per causes econòmiques, tècniques i de producció, d’acord amb els supòsits previstos a l’article 23 del Reial Decret llei 8/2020.
  Treballadores per compte aliè, fixes discontínues, afectades per un expedient de regulació temporal d'ocupació d’acord amb el punt 6 de l’article 25 del Reial Decret llei 8/2020.
 • Treballadores per compte aliè afectades per l’extinció del contracte de treball.
 • Treballadores per compte propi amb suspensió o reducció de l’activitat econòmica.

 
Sol·licitud de l'ajut

El termini per presentar les sol·licituds comença aquest dijous 30 d’abril i restarà obert fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària destinada a la prestació.

Cada unitat familiar té dret a una sola prestació extraordinària per subministraments bàsics. Aquest ajut serà compatible amb la percepció de qualsevol altre ajut o prestació concedit per altres administracions, ens públics o privats. 

 

La persona interessada haurà de presentar la sol·licitud per internet i es resoldrà en el termini de 7 dies hàbils. Un cop atorgat l’ajut, el pagament es farà, mitjançant transferència bancària, en un màxim de 7 dies hàbils. Els ajuts s’atorgaran fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària. Per a més informació, truqueu als telèfons 012 (de dilluns a diumenge de 8 a 22h)
T. 93 519 39 43 (de dilluns a divendres laborables de 9 a 15h). 

 • Demaneu la prestació d'urgència extraordinària per subministraments bàsics fent clic aquí.
 • Us ajudem a fer la tramitació explicant-vos els passos a seguir fent clic aquí

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00