Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Gemma
  • Sant Jordi Virtual 2020
  • Cartell del IV Concurs de Relats "Imagina Abrera"

SANT JORDI 2020

23/4/2020

Comparteix la diada amb nosaltres al programa especial "Sant Jordi Virtual 2020" conduït, des de casa, per la Gemma Vilallonga a partir de les 19h

Des de Ràdio Abrera avui ens sumen a la celebració del "Sant Jordi Virtual 2020 d'Abrera" amb un programa especial conduït, des de casa, per la Gemma Vilallonga, al que us aproparem tot allò que es durà a terme a Abrera aquest dijous 23 d'abril. Des de l'Ajuntament d'Abrera s'ha preparat una celebració alternativa virtual de la Diada de Sant Jordi i nosaltres ens en farem resó.

Sentirem els videos que durant la jornada s'aniran penjant al perfil d'Instagram "Activa't Abrera" com ara «Descobrim Abrera», la inicaitiva "El Baix Llobregat Escriu" a la que participa la biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera, les Lectures Compartides de l'Aula d'Adults d'Abrera, el recital de Versikalia en homenatge al centenari del naixement de l’escriptor Joan Perucho, la Llegenda de Sant Jordi de la veu de l’escriptora abrerenca Maria José Orobitg, les cantates La Força que Mou l'Univers i el conte "El somriure de la princesa" de l’Escola Municipal de Música d’Abrera (EMMA), un video de la Coral Contrapunt d'Abrera interpretant "Vanaha" o el recital poètic de l'escriptor abrerenc José Luis Garcia Herrera. I també parlarem de L’enigma de la setmana a #memòriabrera que cada setmana plategem des del departament de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica i l'Arxiu Municipal.

Tot plegat, amb la conducció de la Gemma Vilallonga que ens anirà fent tastets de poesia per fer de tot plegat una gran festa de la literatura i la cultura per gaudir d'aquesta Diada de Sant Jordi Virtual, des de casa.

El podreu sentir all 107.9 FM, a radioabrera.cat i a la nostra app en directe, i també el trobareu a la nostra programació "A la carta" fent clic aquí.

Des de l'Ajuntament s'ha demanat a tothom que decoreu els vostres balcons i finestres amb dracs, roses, princeses, cavallers i llibres... compartint versos dels vostres poemes preferits, dibuixos i decoracions artesanals...Activeu la vostra imaginació per viure un Sant Jordi inolvidable! Després, compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #santjordiabrera i amb totes elles es farà un video. 

I avui encara es pot participar al IV Concurs de Relats de Sant Jordi Imagina Abrera que organitzem des del Departament de Cultura.  Consulteu les bases fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00