Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • A Abrera, ens mullem per l’esclerosi múltiple amb salts conjunts a la Piscina Municipal d'Estiu!
 • A Abrera ens mullem per l'esclerosi múltiple! Diumenge 21 de juliol de 2024 veniu a la Piscina Municipal d'Estiu i participeu-hi!
 • A Abrera ens mullem per l'esclerosi múltiple! Feu la vostra aportació a les guardioles solidàries al CAM i la PIscina Municipal d'Estiu!

  + 13

 • A Abrera, ens mullem per l’esclerosi múltiple amb salts conjunts a la Piscina Municipal d'Estiu!
 • A Abrera ens mullem per l'esclerosi múltiple! Feu la vostra aportació a les guardioles solidàries al CAM i la PIscina Municipal d'Estiu!
 • A Abrera, ens mullem per l’esclerosi múltiple amb salts conjunts a la Piscina Municipal d'Estiu!
 • Iniciem la temporada 2023 de la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera!
 • Iniciem la temporada 2023 de la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera!
 • Festa Major 2024: Inauguració de la Bibliopiscina
 • RÀDIO ABRERA A LA PISCINA 2024(1)
 • PROGRAMACIÓ BIBLIOPSICINA 2024
 • Gaudim de la Biblipiscina a la Piscina Municipal d'Estiu!
 • Gaudim de la Biblipiscina a la Piscina Municipal d'Estiu!
 • Gaudim de la Biblipiscina a la Piscina Municipal d'Estiu!
 • Gaudim de la Biblipiscina a la Piscina Municipal d'Estiu!
 • Gaudim de la Biblipiscina a la Piscina Municipal d'Estiu!

ACCIÓ SOCIAL/SALUT/ESPORTS

12/7/2024

El diumenge 21 de juliol, a la Piscina Municipal d'Estiu, Abrera es torna a sumar al 'Mulla't per l'esclerosi múltiple 2024', amb l'objectiu de recaptar fons per a la investigació d'aquesta malaltia i donar-li visibilitat

 


A Abrera, ens mullem per l'esclerosi múltiple! En el marc del projecte d’Abrera Municipi Cuidador i en clau de l’Abrera Igualitària i l’Abrera Saludable, el diumenge 21 de juliol, a la Piscina Municipal d'Estiu, l'Ajuntament d'Abrera es torna a sumar a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple 2024', amb l'objectiu de recaptar fons per a la investigació d'aquesta malaltia i donar-li visibilitat. Preneu nota de totes les propostes i participeu-hi! Us hi esperem!

El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ és una de les campanyes solidàries més multitudinàries que se celebren a Catalunya. Hi participen cada any prop de 1.000 voluntaris i voluntàries, 600 piscines i més de 100.000 persones! La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer l’any 1989 a Barcelona i és una entitat privada sense afany de lucre. Des de la Fundació es treballa per aturar l’impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn, una afecció que afecta 2,8 milions de persones a tot el món. A Catalunya, hi ha 9.000 persones amb esclerosi múltiple, la majoria d'elles tenen entre 20 i 40 anys i dos de cada tres són dones. 

 

Diumenge 21 de juliol de 2024, de 10.00 h a 19.00 h,  a la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera, ens tornem a sumar al 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', amb els metres solidaris, aiguagim, el salt conjunt i la venda de productes per a recaptar fons per a la investigació d'aquesta malaltia

Així, el proper diumenge 21 de juliol de 2024, de 10.00 h a 19.00 h, a la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera (ps. de l'Església, 18), ens tornem a sumar a aquesta iniciativa a diverses propostes que us detallem a continuació:

 • De 10.00 h a 14.00 h: Metres Solidaris. Tota persona usuària de la piscina que vulgui podrà nedar els metres que consideri oportuns per a col·laborar amb la causa i participar de manera simbòlica. Al final de la jornada es sumaran tots els metres i s’informarà a tota la ciutadania.
 • D'11:00 h a 11.45 h:  Mulla't amb l'aiguaim. Es realitzarà una open-class d’aiguagim a la piscina mitjana oberta a tothom i per a totes les edats i habilitats motrius.
 • A les 12.00 h : El Salt. Realitzarem un salt conjunt a les tres piscines per commemorar el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.
 • De 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h:  Trobareu productes de marxandatge per a col·laborar amb la causa.

A més, del diumenge 14 al diumenge 21 de juliol (ambdós dies inclosos), a les instal·lacions del Centre Aquàtic Municipal (CAM) i la Piscina Municipal d'Estiu, s'instal·laran guardioles solidàries perquè tothom qui ho desitgi pugui fer la seva aportació. Tots els diners recaptats, tan a les guardioles amb la venda de marxandatge, es lliuraran directament a la Fundació per l'Esclerosi Múltiple.

 
A Abrera ens mullem per l'esclerosi múltiple! Diumenge 21 de juliol de 2024 veniu a la Piscina Municipal d'Estiu i participeu-hi!

 

 

Giulia Mirto, Regidora d’Acció Social i Drets de la Ciutadania

 

“Des de la Regidoria d’Acció Social i Drets de la Ciutadania de l’Ajuntament d’Abrera i en el marc del projecte d’Abrera Municipi Cuidador i en clau de l’Abrera Igualitària i l’Abrera Saludable; us convidem que participeu de la jornada del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, una malaltia a la que hem de seguir donant visibilitat i acompanyant de forma activa per un millor coneixement; alhora que seguim reclamant que hi hagi més investigació per a millorar la qualitat de vida de les persones que la viuen".

 

"Des de l’Ajuntament d’Abrera també volem agrair la participació de l’Ana Castejón, veïna d’Abrera, qui conviu amb la malaltia i que ens ha brindat l'oportunitat de conèixer la seva experiència a través de Ràdio Abrera. Recordar també, que des del passat mes de maig, l’Ajuntament d’Abrera disposem d’una cadira adaptada per a persones amb mobilitat reduïda amb la finalitat que pugueu participar de totes les activitats esportives, i per tant, que també aquelles persones qui conviviu amb l’Esclerosi Múltiple; durant tot l’any pugueu gaudir de les activitats esportives i de gaudi del benestar salut i emocional que realitzem al municipi. Des de l’Ajuntament d’Abrera seguirem impulsant aquesta i totes les accions necessàries per a seguir visibilitzant i reivindicant els drets de les persones a una major qualitat de vida i benestar físic i emocional”.

 

El dilluns 15 de juliol, a les 14.03 h, a L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera parlarem amb l'Ana Castejón, veïna d'Abrera que conviu amb l'esclerosi múltiple.

 

Aquest dilluns 15 de juliol, a partir de les 14.03 h, a Ràdio Abrera emetrem L'Entrevista del Dia amb la nostra veïna Ana Castejón, que pateix esclerosi múltiple i ens parlarà de la seva experiència personal. Estarà acompanyada per la regidora d'Acció Social i Drets de la Ciutadania, Giulia MIrto, el regidor d'Esports i Benestar, Jordi Moreno, i el regidor de Salut Pública, José Zafra.

 

La podreu sentir al 107.9 de fm, a www.radioabrera.cat i a l'aplicació gratuïta de Ràdio Abrera i, posteriorment, podreu recuperar el podcast a la programació 'A la carta', a la web i a l'app.

 

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). A Catalunya estan diagnosticades 9.000 persones i la majoria tenen entre 20 i 40 anys.

 

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Hi ha entre dues i tres vegades més dones amb esclerosi múltiple que homes. Aquesta malaltia és la principal causa de discapacitat en les persones joves, després dels accidents de trànsit. Hi ha 9.000 persones amb esclerosi múltiple a Catalunya. La majoria de les persones diagnosticades d’EM tenen entre 20 i 40 anys i dos de cada tres són dones. 

 

Els símptomes de la malaltia variaran en funció de les àrees en què tinguin lloc les lesions. Per això, encara que diferents persones comparteixin el mateix diagnòstic, la malaltia i la seva evolució seran diferents. Val a dir que, la majoria de les lesions són asimptomàtiques.

 

Si t’acaben de diagnosticar esclerosi múltiple el primer que has de saber és que hi ha tractament i que és molt possible que puguis continuar fent la teva vida només introduint petits canvis.

 

Des de la Fundació poden a la disposició de les persones afectades per esclerosi múltiple tota classe de recursos per fer front a aquesta etapa d’incertesa amb informacióservei d’atenció al recent diagnòstic, neurorehabilitació si et cal, així com un servei de formació i d’intermediació laboral, en cas que vulguis o necessitis reorientar la teva vida professional.

 • Podeu consultar més informació sobre l'esclerosi múltiple fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Gaudim de la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera! La temporada s'allargarà fins al diumenge 1 de setembre inclòs, i obre de dilluns a divendres laborables d'11 h a 20 h i dissabtes, diumenges i festius de 10 h a 20 h.

 

Des de diumenge 2 de juny de 2024, a Abrera tornem a gaudir de la Piscina Municipal d'Estiu (passeig de l'Església, 18). Enguany, la temporada de la Piscina d'Estiu d'Abrera finalitzarà el diumenge 1 de setembre, inclòs. Les instal·lacions estan obertes de dilluns a divendres d'11 h a 20 h i dissabtes, diumenges i festius de 10 h a 20 h. 

 • Trobareu tota la informació de l'equipament i els abonaments de la temporada 2024 de la Piscina Municipal d'Estiu fent clic aquí.

PISCINA MUNICIPAL ESTIU 2024 - ABONAMENTS 01.jpg

 

Lectures refrescants amb la bibliopiscina!

Un estiu més, des de la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera es posa a l’abast de totes i tots els usuaris i usuàries de la Piscina Municipal d’Estiu el servei de bibliopiscina, amb la possibilitat de fer ús del servei de préstec de premsa, revistes, contes infantils i llibres per a adults, dins el recinte de la piscina. El servei també inclou activitats, amb lectures i jocs per a tothom, a banda de presentacions de llibres a càrrec dels seus autors i autores. Durant tot el mes juliol, de dilluns a diumenge, de 16 h a 20 h, i una àmplia programació d’activitats amb les energies renovables com a tema central

 • Trobareu tota la informació sobre el Servei de Biblipiscina de 2024 fent clic aquí.

 

 Gaudim de la Biblipiscina a la Piscina Municipal d'Estiu!

 

Fins el divendres 19 de juliol la Piscina Muncipal d'Estiu acull l’espai Mamífera, el punt de lactància en col·lectiu, amb una àmplia proposta d'activitats adreçades a famílies en etapa d’embaràs i amb nadons d’entre 0 a 3 anys

 

L'espai Mamífera és un punt de lactància en col·lectiu que es trobarà instal·lat del 30 de juny al 19 de juliol (ambdós dies inclosos) a la Piscina Municipal d'Estiu, en el que es duu a terme una àmplia proposta d’activitats per a famílies en etapa d’embaràs i amb nadons d’entre 0 a 3 anys.

 • Podeu consultar tota la programació de l'Espai Mamífera fent clic aquí.
CALENDARI D'ACTIVITATS ESPAI MAMIFERA.jpg

 

 

Ràdio Abrera torna a la Piscina Municipal d'Estiu aquest mes de juliol, amb música, ball, jocs, animació i regals, i amb la col·laboració de diverses entitats del nostre municipi.

Ràdio Abrera torna a la Piscina Municipal d'Estiu aquest mes de juliol amb edicions especials del programa "El Top" i la col·laboració de diverses entitats del nostre municipi:

 • Dimecres 3 de juliol, amb l'exhibició de l'Associació Cultural de Balls de Saló Pas a Pas
 • Dimecres 10 de juliol, amb el hip hot d'Energy Dance Studios
 • Dimecres 17 de juliol amb l'animació de l'equip de #BigFriday
 • Dimecres 24 de juliol, ens acompanyarà Vive y Baila amb una sessió de zumba a l'aigua i una masterclass a la zona de gespa

 

A més, en col·laboració amb la Bibliopiscina de la Biblioteca Josep Roca i Bros, i els dimecres 3, 10, 17 i 24 de juliol, a les 19.00 h, estem sortejant dos lots de regals de Ràdio Abrera entre totes les persones que facin us del servei aquell dia. Gaudiu de la música, l'animació, el ball i de lectures refrescants a la nostra piscina i amb Ràdio Abrera!  Vine a banyar-te i diverteix-te amb nosaltres! T'hi esperem!

 • Trobareu tota la informació de Ràdio Abrera a la piscina de 2024 fent clic aquí.

 

RÀDIO ABRERA A LA PISCINA 2024 (800 x 600 px)(1).jpg

 

 

Participa-hi i suma't a la campanya fent una remullada a la nostra Piscina Municipal d'Estiu!  Us hi esperem!  

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i X @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDÓ NOTÍCIES 2023


INFORMA'T


AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00