Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Compartim plans estratègics de seguretat amb el director de Serveis Territorials del Departament d'Interior de la Generalitat, Manel Sobirras

SEGURETAT CIUTADANA

1/12/2023

El director de Serveis Territorials del Departament d'Interior de la Generalitat i l'alcalde d'Abrera analitzen temes estratègics de seguretat al municipi sobre infraestructures i l'entorn natural


L'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, s'ha reunit recentment a l'Ajuntament d'Abrera amb el director de Serveis Territorials del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Manel Sobirras. En la reunió van analitzar temes estratègics de seguretat en el nostre municipi pel que fa a les infraestructures i l'entorn natural.

 

Èmfasi en les infraestructures

L'alcalde ha manifestat que amb la visita del  delegat de Serveis Territorials del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Manel Sobirras, "hem pogut compartir els plans estratègics de seguretat que tenen a veure amb el nostre territori. Des de l'Ajuntament posem l'èmfasi en les infraestructures que creuen el nostre municipi, i li he demanat com a alcalde, que tinguin especial sensibilitat i recursos per abordar unes infraestructures tan tècniques i un cop s'obri la B-40, que diuen que en les properes setmanes es podrà inaugurar, que tinguin en compte la nova densitat de trànsit que tindrà el municipi, i que estigui completament preparat l'equip de trànsit dels Mossos d'Esquadra per tal d'abordar aquests aspectes".

 

Garantir la protecció del medi natural

La protecció de l'entorn natural del nostre municipi també va ser una de les qüestions tractades en la reunió. En aquest sentit, el nostre alcalde Jesús Naharro ha explicat que "també hem demanat que els Agents Rurals tinguin una comunicació més fluida amb l'Ajuntament d'Abrera, per tal de poder continuar garantint la protecció del medi natural, i poder configurar la possibilitat que durant el 2024 convoquem una Junta Local de Seguretat". 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i X @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDÓ NOTÍCIES 2023

 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T


AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00