Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Inici curs escolar. Imatge de Freepik

EDUCACIÓ

27/8/2021

El proper dilluns 13 de setembre, l'alumnat abrerenc iniciarà un nou curs escolar ple d'il·lusió i reptes educatius


Des de l'Ajuntament d'Abrera es treballa de forma coordinada amb els centres del municipi perquè tot estigui a punt pel nou curs lectiu. Des del consistori s'ha reforçat les tasques de desinfecció de les escoles i també la seguretat de les entrades i les sortides dels centres per facilitar el manteniment de les distàncies de seguretat.

 

Treballem en l'adequació i millora dels centres

Aprofitant l’aturada de l’activitat habitual a les nostres escoles durant els mesos d’estiu, des de l’Ajuntament d’Abrera es continua executant diferents treballs per adequar i millorar els centres per aquest curs escolar 2020-2021. 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera es vol agrair l'alumnat, als i les docents i treballadors i treballadores dels centres educatius per l'esforç realitzat entre totes i tots per començar un nou curs amb il·lusió i mesures per la prevenció i contenció del coronavirus. 

 

 

 

Més neteja i desinfecció dels centres

Per garantir les mesures higiènic-sanitàries per la prevenció del coronavirus, des de l'Ajuntament hem reforçat el servei de neteja i desinfecció als migdies que realitzem a les escoles abrerenques, ja que es tracta d'una competència municipal.

 

Reforç de la seguretat

A més, des de l'Ajuntament hem doblat el servei de seguretat en els accessos a les escoles d'Abrera amb la nostra Policia Local per facilitar les entrades i sortides dels nens i nenes, que es realitzen de forma esgraonada com a mesura de prevenció de la Covid-19. També hem senyalitzat les voreres d'accessos als centres per garantir les distàncies de seguretat. Recordem a les famílies la importància de seguir les indicacions dels i les agents per garantir la seguretat viària i dels nens i les nenes.

 

Transport escolar

Un curs més des de l’Ajuntament d’Abrera subvencionem íntegrament el transport escolar pels nens i nenes i joves dels barris del nostre municipi. Ja des del curs passat, les mesures preses per la prevenció de la Covid-19 van provocar diversos canvis en el funcionament dels centres, com la modificació dels horaris d'entrada i sortida, que son esglaonats per evitar la concentració de l'alumnat. Properament us informarem amb detall dels horaris i les parades del bus escolar. 

 

Subvencionem els llibres de text, el material auto editat i l'ordinador/tauleta

En la nostra aposta per la formació de nens, nenes i joves, i amb la voluntat d’ajudar les famílies abrerenques, des de l’Ajuntament d’Abrera subvencionem un any més el 50% del cost dels llibres de text/material autoeditat, l’ordinador/tauleta digital i els continguts educatius digitals. L’ajut s’adreça a tot l’alumnat empadronat a Abrera (a data 01.01.2021) i matriculat en centres educatius públics o concertats en qualsevol dels cursos d’ensenyament obligatori, des de P3 a 4t d’ESO.

 

A les famílies abrerenques que compren els llibres de text a través de les AMPA dels centres públics d’Abrera la subvenció ja s’aplica directament en el moment de l'adquisició del material. En canvi, les que ho facin a través d’un comerç o per qualsevol altre mitjà hauran de sol·licitar aquest ajut. L'ajut es pot sol·licitar fins al divendres 5 de novembre, inclòs. Trobareu tota la informació fent clic aquí.

 
Altres ofertes educatives municipals

 

Al municipi es compta amb altres ofertes educatives, a més a més, com son l'Escola Municipal de Música d'Abrera, l'Aula d'Adults i els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Properament us oferirem més informació. Estigueu atents i atentes!

 

 

Més informació a la secció d'Educació d'aquesta pàgina web fent clic aquí.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T


AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00