Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ajuntament d'Abrera

ELECCIONS MUNICIPALS 26M

26/5/2019

Tots i totes els candidats i candidates a l'alcaldia d'Abrera ja han votat als respectius col·legis electorals

En el cas d’Abrera set candidatures concorren a les eleccions municipals: el Partit dels Socialistes de Catalunya, Alternativa d’Abrera, Abrera en Comú, Esquerra Republicana de Catalunya, Ciutadans, Partit Popular i Junts per Catalunya. I tots i totes els candidats i candidates ja han dipositat el seu vot.

L'alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, repeteix al capdavant de la llista socialista i ha exercit el seu dret a vot a la mesa 7C al Casal Social de Santa Maria de Vilalba.

Candidat PSC Jesús Naharro votant.JPG

 

També repeteix com a candidat Miquel Carrión per part d’Alternativa d’Abrera. L’alcaldable d’ADA ha votat a la mesa 8A a l'Institut Voltrera.

Candidat ADA Miquel Carrión votant.jpg

 

Abrera en Comú presenta un nou candidat, Joaquin Eandi, que està censat a la mesa 2A de l'Insitut Voltrera on ha votat aquest matí.

Candidat AComú Joaquin Eandi votant.JPG

 

En el cas d’Esquerra Republicana repeteix el candidat de fa quatre anys, Xavier Serret qui ha votat a la mesa 7C al Casal Social de Santa Maria.

Candidat ERC Xavier Serret votant.JPG

 

En aquesta mateixa mesa la mesa 7C al Casal Social de Santa Maria ha votat la candidata de Ciutadans, Mónica Lorente, que es presenta com a nova cap de llista.

Candidata Cs Monica Lorence votant.JPG

 

El Partit Popular té també nou alcaldable, Ferran Taboada, qui ha votat a Olesa de Montserrat,  la secció setena mesa B ubicada a l'Escorxador.

Candidat PP Ferran Taboada votant.JPG

 

I Junts per Catalunya, que fa quatre anys es va presentar amb les sigues de Convergència, també presenta nova candidata, Alba Hidalgo, qui ha votat a la mesa 7A del Casal Social de Santa Maria de Vilalba.

Candidata JxCat Alba Hidalgo votant.JPG

 

Recordem que als set candidats i candidates els tindrem aquesta nit en directe, als estudis de Ràdio Abrera, per valorar els resultats obtinguts a les Eleccions Municipals.

 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Municipals 2019
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00