Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Eleccions Generals 2019

ELECCIONS MUNICIPALS 26M

26/5/2019

Normalitat en l'obertura dels col·legis electorals i la constitució de les meses electorals a Abrera

Total normalitat en l'obertura dels sis col·legis electorals i la constitució de les setze meses electorals a les que avui tenen dret a vot un total de 9.100 abrerencs i abrerenques per participar a les Eleccions Municipals, i tres menys, 9.097, en el cas de les eleccions al Parlament Europeu. Els col·legis s'han constituit a les vuit del matí i han obert a les nou i fins les vuit del vespre es podrà votar de forma ininterrompuda.

Les votacions es podran fer, com ve sent habitual als darrers comicis celebrats a Abrera, en un total de 16 meses electorals repartides en 6 col·legis: 6 meses a l’IES Voltrera, 5 al Platón Sartí, 2 al Casal Social de Can Vilalba, 1 als Casals Socials del Rebato i Santa Maria de Vilalba respectivament, i una més al mòdul electoral del carrer Aneto de Ca n’Amat. 

 

Especial Eleccions 26M a Ràdio Abrera

A partir de les vuit del vespre, a Ràdio Abrera us oferirem en directe un programa especial amb els primers sondejos a peu d’urna, el seguiment de l’escrutini, primer es farà el de les Eleccions Europees i a continuació el de les Eleccions Municipals, i finalitzarem amb les valoracions dels candidats i candidates a l’alcaldia d’Abrera.

 

Les candidatures abrerenques

Set candidatures concorren a les eleccions municipals a Abrera, una menys que fa quatre anys. Tres formacions repeteixen candidat, mentre que els altres quatre es presenten per primera vegada com a cap de llista.

 

Candidats Abrera Municipals 2019

 

La ciutadania d’Abrera podrà escollir el 26 de maig entre les set candidatures que concorren a les eleccions municipals: el Partit dels Socialistes de Catalunya, Alternativa d’Abrera, Abrera en Comú, Esquerra Republicana de Catalunya, Ciutadans, Partit Popular i Junts per Catalunya. Es tracta d’una menys que als comicis de 2015, quan també es va presentar Plataforma per Catalunya.

 

L’actual alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, repeteix al capdavant de la llista socialista com també ho fa el candidat d’Alternativa d’Abrera Miquel Carrión. La candidatura d’Abrera en Comú presenta un nou candidat, Joaquin Eandi. En el cas d’Esquerra Republicana també repeteix el candidat de fa quatre anys, Xavier Serret. Ciutadans presenta nova candidata, Mònica Lorente, com també ho fa el Partit Popular, amb Ferran Taboada al capdavant. I Junts per Catalunya, que fa quatre anys es va presentar amb les sigues de Convergència, també presenta nova candidata, Alba Hidalgo.

 

A la part inferior d'aquesta pàgina podeu consultar les set candidatures que es presenten a les Eleccions Municipals del 26 de maig a Abrera, publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Municipals 2019
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00