Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • 26M ACTES DE CAMPANYA

ELECCIONS MUNICIPALS 26M

17/5/2019

Consulta els actes de la segona setmana de campanya de les diferents formacions que es presenten a Abrera

A continuació detallem, en ordre cronològic, els actes de la campanya electoral de les Eleccions Municipals del 26 de maig que han estat comunicats a Ràdio Abrera per part de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis:

 

Divendres 17 de maig

 • A les 17h al barri del Rebato, Ciutadans d’Abrera comptarà amb una carpa informativa amb la presència de la candidata a l’alcaldia d’Abrera, Mónica Lorente.
 • A les 18h al Mòdul de Ca n’Amat, tindrà lloc un acte de campanya del PSC d’Abrera amb el lema “Totes i Tots fem Abrera”. Hi assistirà l’alcalde i candidat socialista a l’alcaldia d’Abrera Jesús Naharro, així com regidors i regidores i candidats i candidates de la llista socialista. En finalitzar hi haurà un petit refrigeri.
 • A les 18h al Centre Polivalent del Rebato, Esquerra Republicana de Catalunya d’Abrera i Jovent Republicà organitzen un acte de campanya amb el lema “Drets socials, el nostre repte”. Comptarà amb la participació del candidat a l’alcaldia d’Abrera, Xavier Serrret, l’expert en drets socials Xavier Molina i el secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania Oriol Amorós.
 • A les 19h a la Casa de Cultura, Alternativa d'Abrera presentarà el seu programa electoral per Abrera Centre amb el lema "L'Abrera que avança", amb la participació del candidat a l'alcaldia d'Abrera Miquel Carrión.

 

Dissabte 18 de maig

 • A les 11h a la plaça del Doctor Trueta, Abrera en Comú organitza un vermut amb el candidat l’alcaldia Joaquin Eandi.
 • A les 12h al Casal Social de Les Carpes, tindrà lloc un acte de campanya del PSC d’Abrera amb el lema “Totes i Tots fem Abrera”. Hi assistirà l’alcalde i candidat socialista a l’alcaldia d’Abrera Jesús Naharro, així com regidors i regidores i candidats i candidates de la llista socialista. En finalitzar hi haurà un petit refrigeri.
 • A les 12.30h al Casal Social de Can Vilalba, Alternativa d'Abrera presentarà el seu programa electoral pel barri amb el lema "L'Abrera que avança", amb la participació del candidat a l'alcaldia d'Abrera Miquel Carrión.
 • A les 18h al Casal Social de Santa Maria de Vilalba, tindrà lloc un acte de campanya del PSC d’Abrera amb l’alcalde i candidat a la reelecció, Jesús Naharro, amb els lema “Totes i Tots fem Abrera”. En finalitzar hi haurà un petit refrigeri.
 • A les 19h al Centre Polivalent, Alternativa d'Abrera presentarà el seu programa electoral pel barri del Rebato amb el lema "L'Abrera que avança", amb la participació del candidat a l'alcaldia d'Abrera Miquel Carrión.

 

Diumenge 19 de maig

 •  De 9h a 12h al passeig de l’Església, cantonada amb l’avinguda Generalitat, el PSC d’Abrera muntarà una carpa informativa.
 • A les 12h al Casal Social del Rebato, tindrà lloc un acte de campanya del PSC d’Abrera amb el lema “Totes i Tots fem Abrera”. Hi assistirà l’alcalde i candidat socialista a l’alcaldia d’Abrera Jesús Naharro, així com regidors i regidores i candidats i candidates de la llista socialista. En finalitzar hi haurà un petit refrigeri.
 • A les 12h al Casal Social de Santa Maria de Vilalba, Esquerra Republicana de Catalunya tindrà una paradeta informativa per donar-se a conèixer i recollir les propostes pel poble, amb la presència del candidat a l'alcaldia d'Abrera Xavier Serret.
 • A les 12.30h al parc de Can Morral, Alternativa d'Abrera presentarà el seu programa electoral amb el lema "L'Abrera que avança" (aquest acte podría veure's alterat i fer-se a la Casa de Cultura el mateix dia a la mateixa hora, està pendents de confirmació).

 

Dimarts 21 de maig

 • De 9.30h a 13h al mercat setmanal, el Partit dels Socialistes d’Abrera comptarà amb una carpa amb la presència del candidat a l’alcaldia d’Abrera, Jesús Naharro.
 • De 10h a 13h al mercat setmanal, el Alternativa d’Abrera comptarà amb una carpa amb la presència del candidat a l’alcaldia d’Abrera, Miquel Carrión.
 • De 10h a 13h al mercat setmanal, Esquerra Republicana de Catalunya d’Abrera comptarà amb una carpa popular amb la presència del candidat a l’alcaldia d’Abrera, Xavier Serret.
 • De 10h a 13h al mercat setmanal, Ciutadans d’Abrera comptarà amb una carpa popular amb la presència de la candidata a l’alcaldia d’Abrera, Mónica Lorente.
 • De 10h a 13h al mercat setmanal, el Partit Popular d’Abrera comptarà amb una carpa popular amb la presència del candidat a l’alcaldia d’Abrera, Ferran Taboada.
 • De 10h a 13h al mercat setmanal, Junts per Catalunya d’Abrera comptarà amb una carpa popular amb la presència de la candidata a l’alcaldia d’Abrera, Alba Hidalgo i el president del PdeCat David Bonvehí.

 

Dimecres 22 de maig

 • A les 19h al parc de Sant Hilari (o la Casa de Cultura en cas de pluja), Alternativa d'Abrera presentarà el seu programa electoral pel barri de Sant Hilari amb el lema "L'Abrera que avança", amb la participació del candidat Miquel Carrion.
 • A les 19h a la plaça Rafael Casanova, Abrera en Comú organitza l’acte central de campanya amb el lema “Amb tu, canviarem les coses”, amb candidats i candidates de la llista, encapçalada per Joaquin Eandi

 

Dijous 23 de maig

 • A les 17h a la rambla del Torrentet, Esquerra Republicana de Catalunya tindrà una paradeta informativa per donar-se a conèixer i recollir les propostes pel poble, amb la presència del candidat a l'alcaldia d'Abrera Xavier Serret.
 • A les 19h al mòdul de Ca n’Amat, Alternativa d'Abrera presentarà el seu programa electoral pel barri amb el lema "L'Abrera que avança", amb la participació del candidat Miquel Carrion.

 

Divendres 24 de maig

 • A les 16.30h a la plaça de Pau Casals, tindrà lloc l’acte de tancament de campanya del PSC d’Abrera amb el lema “Totes i Tots fem Abrera”. Hi assistirà l’alcalde i candidat socialista a l’alcaldia d’Abrera Jesús Naharro, així com regidors i regidores i candidats i candidates de la llista socialista. Hi haurà xocolatada, exhibició de balls, inflables i matalassos elàstics, maquillatge infantil i amenització musical a càrrec d’Alfred. En cas de pluja l'acte es traslladarà al Casal d'Avis.
 • A les 19h a la plaça Rafael Casanova, Alternativa d’Abrera celebrarà la seva festa de final de campanya amb la participació dels integrants de la llista, encapçalada per Miquel Carrión. Es farà una “hamburguesada” popular, amb música i les intervencions dels candidats i candidates.

 • A les 21h a la plaça de Can Morral, Abrera en Comú celebra el final de campanya amb la “Festa comuna!”,  amb candidats i candidates de la llista, encapçalada per Joaquin Eandi.

 

La campanya electoral, a Ràdio Abrera

Tal i com es recull al “Pla de cobertura de la campanya electoral a Ràdio Abrera” que han acceptat tots i totes els candidats i les candidates, als Serveis Informatius de Ràdio Abrera es farà difusió de l’agenda de campanya electoral de totes les candidatures que es presenten a les Eleccions Municipals del 26 de maig. Es destinarà a aquest fi de dilluns a divendres el darrer bloc dels butlletins “Abrera Informació” de les 09:04h, 11:04h, 13:04h, 15:03h, 17:03h i 19:04h, mentre que dissabtes i diumenges s’emetrà una secció especial de “L’Agenda” a les edicions de les 09:04h, 11:04h, 13:04h, 15:04h, 17:04h i 19:04h.


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Municipals 2019
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00