Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Fes Clic a la Festa Major 2019

FESTA MAJOR 2019

26/6/2019

Participa al concurs “Fes Clic a la Festa Major! 2019” que premiarà les millors imatges presses a la festa grossa d'Abrera

Des de l’Ajuntament d’Abrera s'organitza un any més el concurs de fotografia "Fes clic a la Festa Major! 2019" per recollir les millors instantànies de la festa grossa d'Abrera. Hi pot participar tothom que ho desitgi i les fotografies han de mostrar algun esdeveniment o aspecte de la Festa Major d’Abrera 2019, que tindrà lloc al nostre municipi els dies 28, 29 i 30 de juny.

  • El concurs es va iniciar el 22 de juny i estarà obert fins al 5 de juliol.
  • Per participar és necessari compartir una imatge a través de Twitter, Facebook o Instagram amb el hashtag #fmabrera19.
  • La temàtica ha d’estar relacionada o inspirada amb qualsevol acte de la Festa Major 2019.
  • El nombre d’imatges que es poden enviar per persona és il·limitat.
  • La participació en el concurs no implica cap cost.
  • Els premis són: 1r premi: 180 € / 2n premi: 120 € /3er premi: 70 €
  • Si apareixen menors d’edat a les imatges, caldrà tenir el consentiment legal dels tutors/es per publicar les fotos. 

 

Calendari del concurs

El concurs s’es va iniciar el 22 de juny i estarà obert fins al 5 de juliol. Qualsevol fotografia publicada anteriorment o posteriorment quedarà exclosa del concurs. El jurat del concurs està format per dos membres d’entitats d’Abrera i 3 persones representants del Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Abrera. El veredicte del jurat es farà públic a la web de l’Ajuntament d’Abrera durant la segona/tercera setmana del mes de juliol. L’organització es reserva el dret d’utilitzar les imatges guanyadores i seleccionades en futures promocions de l’Ajuntament d’Abrera.

El veredicte del jurat es farà públic a través d'aquesta pàgina web durant la segona o tercera setmana del mes de juliol. 

 

Premis

Hi ha tres premis en metàl·lic. El primer és de 180 €; el segon, de 120 €; i el tercer, de 70 €. Les obres premiades passaran a formar part del fons fotogràfic del nostre ajuntament, els quals es reserven el dret de publicar-les, reproduir-les i difondre-les sense afany de lucre, i els participants es comprometen a no demanar els drets d'autor per la reproducció de les fotografies.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00