Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ariadna Vilanova és la guanyadora del 23 Concurs de Cartells de Festa Major

FESTA MAJOR 2019

24/6/2019

Tot a punt per gaudir de la Festa Major d'Abrera 2019 els dies 28, 29 i 30 de juny

La darrera setmana del mes de juny arriba la Festa Major d’Abrera amb un munt d’activitats programades amb la família com a protagonista i amb esdeveniments per a totes les edats. Amb la necessària col·laboració, il·lusió i empenta de les associacions, des de l’Ajuntament d’Abrera s'ha preparat un programa amb més de 70 activitats i totes gratuïtes que podeu consultar al final d'aquesta pàgina.

Com a novetat d’aquest any, a la Festa Major Jove hi haurà dos espais: el parc de Can Morral i el pàrquing del carrer Joan Miró al barri de Can Morral, a prop de l’estació dels Ferrocarrils. També és novetat la inclusió d’alguns espais reservats per a persones amb diversitat funcional. I pensant en la Gent Gran, el Gegantó Porronet, acompanyat de grallers i bastoners, visitarà la residència Canigó del municipi abans de l’inici de la Cercavila de Festa Major.

Enguany es toranarà a repetir l’èxit de la Festa Pride, amb la participació d’entitats locals, amb la lectura del manifest a càrrec la nova associació de joves Garsasound i l’amenització de #BIG FRIDAY. El Porró Electrònic, amb el DJ local Andreu Presas. La Festa Revival, amb el DJ abrerenc Emilio. L’Abrera Circus, pels més menuts i la jornada de portes obertes de Ràdio Abrera, per a totes les veïnes i veïns que vulguin visitar les instal·lacions de la nostra emissora municipal. I també repetirem aquest any el servei de bus per facilitar la mobilitat i apropar la Festa Major als barris d’Abrera.

 

La Festa Major als canals de comunicació de l’Ajuntament

A través dels canals de comunicació podreu estar al dia de tot allò relacionat amb la Festa Major d’Abrera: a través d'aquest web municipal, a l’aplicació gratuïta “Connecta’t a Abrera”, a través de tota la programació de Ràdio Abrera, al 107.9 de l’FM i a l’app. I segueix les xarxes socials del Departament de Comunicació: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo.

Podeu consultar el programa d’activitats complet de la Festa Major d'Abrera 2019, fent clic aquí!

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00