Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Escola Francesc Platón i Sartí

PROTECCIÓ CIVIL

7/6/2019

Normalitat a l'Escola Francesc Platón Sartí després de l'alerta activada per un indident en una empresa de neteja

 

Ja s'ha restablert la normalitat a l'Escola Francesc Platón i Sartí després de l'activació preventiva, per part del Departament de Protecció Civil de la Generaltiat, del Plaseqcaqt, el Plat d'Emergències Químiques de Catalunya per un incident en una empresa del polígon dedicada a la neteja de cisternes amb productes químics. Des de l'Ajuntament d'Abrera s'ha destacat la gran coordinació del centre escolar, que ha estat confinat, amb Protecció Civil d'Abrera, Policia Local i el mateix consistori.

Des del Departament de Protecció Civil de l'Ajuntament d'Abrera s'ha informat que s'ha aixecat el confinament que s'ha dut a terme a l'escola com a mesura preventiva, seguint els protocols establerts per aquests casos, i els i les alumnes han pogut sortir de les aules i marxar cap a casa, o bé cap al menjador escolar.

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat tres dotacions a l'empresa, han revisat les instal·lacions i han confirmat que no hi havia fuita. Segons les primeres informacions l’olor detectat al centre correspondria a un producte que s’utilitza en la neteja de les cisternes (acrilat d’etil). A conseqüència de l'incident, dos alumnes i dos adults han estat atesos per picor als ulls amb caràcter lleu.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00