Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Oficines de Promoció Econòmica, Mercat Municipal d'Abrera.

PROMOCIÓ ECONÒMICA I COMERÇ

10/6/2019

Ja està obert el termini de presentació d'ofertes per la licitació de parades i magatzems del Mercat Municipal d'Abrera

Des del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera s'ha obert el període de presentació d'ofertes per a optar a la licitació per a la concessió demanial de parades i magatzems al Mercat MunIcipal per un termini de 15 anys. Les ofertes es podran presentar fins el 20 de juny i com a criteris d’adjudicació es valorarà l’oferta de producte alimentari, especialment fresc, l’oferta econòmica, el projecte comercial, la viabilitat econòmica, la innovació o l’organigrama i els llocs de treball a crear, entre d’altres. 

 

El registre es pot realitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres de 16.30  a 19.00 hores. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dijous 20 de juny a les 14 hores.

 

Tota la tramitació es pot realitzar fent clic aquí.

Per a qualsevol dubte, les persones interessades a prendre part en la licitació de les parades del Mercat Municipal d’Abrera, poden contactar amb el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera a la primera planta del mateix mercat, trucant al 93 770 01 02 o enviant un correu electrònic a la següent adreça

 

També podeu consultar les bases al Facebook de Promoció Econòmica.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00