Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

7/6/2019

Descobreix l'oferta d'activitats que es duran a terme a Abrera del 7 al 14 de juny

Divendres 07 de juny

A dos quarts d’onze es realitzarà el taller BHealthy Postpart i a dos quarts de dotze el BHealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A les cinc de la tarda i a un quart de vuit del vespre es farà el taller “Cuina en família” al Centre Polivalent.  

 

Dissabte 08 de juny

De nou a una avui es celebra el 6è Torneig Vila d’Abrera organitzat pel Club de Basquet d’Abrera al Pavelló Municipal  en categoria júnior masculí i femení, amb lliurament de trofeus a càrrec de les autoritats locals.

També de nou a una l’Agrupació Esportiva d’Abrera organitza un torneig al Camp Municipal de Futbol en categoria prebenjamí.

Durant tot el dia se celebrarà l’Abrera Skate a la plaça de Rafael Casanova amb diverses actuacions i competicions:

-D’onze a dotze hi haurà una masterclass d’iniciació al skate per a infants.

-A partir de les dotze del migdia i fins les sis de la tarda es realitzaran diverses competecions de skate de diferents categories, masculina i femenina per a menors de 16 anys i masculina i femenina per a majors de 16 anys.

-A les sis de la tarda actuaran els Joves Hip Hop Abrera i l’Associació de Joves Garsasound.

-A les set de la tarda es farà l’entrega de premis i hi haurà final de festa amb l’actuació del grup musical Weaver Brother.

Dins les activitats programades entorn l’11a Cursa Popular Abrera Corre D9 del Club Atletisme d’Abrera, a les cinc de la tarda al Centre Polivalent hi haurà una xerrada a càrrec de l’atleta Fermín Cacho sobre la seva trajectòria esportiva.

Dins el Cicle de Cinema Jove al Carrer, a les deu de la nit es projectarà la pel•lícula “Wonder Woman” al Parc de l’Estació.

 

Diumenge 09 de juny

D’onze a una al Pavelló d’Esports Municipal el Club Esportiu Abrera Futsal organitza dos partits amistosos contra dos equips del Paris Sant Germain.

Durant tot el matí es durà a terme el 42è Concurs de Pintura Ràpida Vila d’Abrera, i el lliurament de premis es portarà a terme a les dues del migdia a la Casa de Cultura.

També durant tot matí es celebra 11a Cursa Popular Abrera Corre D9 del Club Atletisme d’Abrera amb dos recorreguts de 5 i 10 quilomestres i diverses curses infantils, amb sortida i arribada al Parc de Can Morral.

A dos quarts d’onze tindrà lloc la 2a Marxa Bressol d’Abrera al carrer Antonio Machado.

A les sis de la tarda hi haurà el ball del diumenge al Casal d’Avis.

 

Dimarts 11 de juny

De quatre a sis, es podran recollir al Casal d’Avis els tiquets pel Berenar-Sopar d’Estiu que tindrà lloc el proper diumenge al Pavelló d’Esports Municipal.

 

Dimecres 12 de juny

De quatre a sis, es podran recollir al Casal d’Avis els tiquets pel Berenar-Sopar d’Estiu que tindrà lloc el proper diumenge al Pavelló d’Esports Municipal.

A dos quarts de vuit del vespre hi haurà taller de postpart al Casal d’Avis.

De les onze del matí a la una i de dos quarts de cinc a dos quarts de set de la tarda, l’OMIC oferirà informació i assessorament a consumidors i usuaris d’Abrera al Mercat Municipal.

A les cinc de la tarda hi haurà l’espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer a l’Hotel d’Entitats.

A les sis es farà un taller dinàmic sobre “com acompanyar emocionalment als nostres fills/es?” a càrrec de la coach infantil i familiar, Meritxell Palou, a la sala d’estudis del Centre Polivalent.

També a les sis es farà una sessió informativa a la Casa de Cultura per les famílies que hagin inscrit els infants al Casal d’Estiu.

 

Dijous 13 de juny

A les onze hi haurà taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

A les sis de la tarda a l’hora del conte es representarà el conte musical “La Bella i la Bèstia”, a càrrec de Els contes de la Carla, a la Biblioteca Josep Roca i Bros.

 

Divendres 14 de juny

A un quart de deu i a dos quarts d’onze del matí es realitzarà el taller BHealthy Postpart i a dos quarts de dotze el BHealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de sis de la tarda tindrà lloc un curs sobre robòtica en família al Centre Polivalent.

A dos quarts de set de la tarda es farà la quarta sessió de Defensa Personal Femenina per a dones majors de 18 anys a càrrec de l’instructor Gustavo Baco al Pavelló Poliesportiu Municipal.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dimarts 11 de maig hi haurà taller de manga i còmic.

Dimecres 12 de maig hi haurà tarda de consola.

Dijous 13 de maig hi haurà tarda de futbolí i taller de manga i còmic.

Divendres 14 de maig es farà el taller d’art 3D per a videojocs, tarda de consola i taller de hip hop.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.ajuntamentabrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00