Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Concurs de Pintura Ràpida Vila d’Abrera!
  • Concurs de Pintura Ràpida Vila d'Abrera!
  • Concurs de Pintura Ràpida Vila d'Abrera

    + 1

  • Concurs de Pintura Ràpida Vila d'Abrera

CULTURA

4/6/2019

Torna el Concurs de Pintura Ràpida Vila d’Abrera que arriba a la seva 42a edició i es celebrarà el 9 de juny

Des de l'Ajuntament d'Abrera s'ha convocat l’edició número 42 del "Concurs de Pintura Ràpida Vila d'Abrera", que es durà a terme el proper diumenge 9 de juny als carrers, places i indrets del municipi.

Hi podran participar totes les persones que ho desitgin a partir de 18 anys. El tema pot ser qualsevol aspecte d’Abrera. Cada concursant només podrà presentar 1 sola obra amb una grandària mínima de 38 cm x48 cm. Es pot fer servir qualsevol tècnica i procediment per a l’execució de l’obra.

El concurs es durà a terme el dia diumenge 9 de juny, de 10.00h a 14.00 h. La inscripció per participar al concurs es formalitzarà a l’Ajuntament, (plaça de la Constitució, 1), a partir de les 8.00 del matí, del mateix diumenge 9 de juny. Cada artista caldrà que es presenti proveït d’una única tela o suport en blanc o amb la imprimació a fons d’un sol color, que serà segellat per poder concursar.

 

Recepció de les obres

La recepció de les obres es farà a la Casa de Cultura (Federico Garcia Lorca, 17) entre les 13.30 h i les 14.00 h. Els organitzadors es faran càrrec de les obres mitjançant el lliurament del rebut corresponent. Els quadres premiats quedaran en propietat de l’Ajuntament i les obres restaran exposades a la Casa de Cultura.

El lliurament de premis s’efectuarà el mateix diumenge 9 de juny a la Casa de Cultura, un cop finalitzada la deliberació del jurat. Hi haurà tres premis. El primer premi està dotat de 800 €. El segon premi amb 600 € i el tercer premi amb 400 €. (Subjectes a la corresponent retenció d’IRPF)

 

 Les bases completes es poden consultar fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00