Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • oac ajuntament abrera

OFERTA PÚBLICA OCUPACIÓ

5/4/2017

L'Ajuntament d'Abrera obre el procés de selecció de vuit administratius al primer Pla d'Ocupació Local 2017

L’Ajuntament d’Abrera obre avui el termini de presentació de sol·licituds per participar al procés de selecció de vuit oficials administratius/ves del Primer Pla d’Ocupació Local 2017, amb un contracte laboral d’obra i servei de sis mesos de durada per incorporar-se als departaments de Policia Local, Medi ambient/Urbanisme, Comunicació, Esports, Serveis Socials, Recursos Humans, Secretaria i l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

 

Les funcions a desenvolupar són, entre d’altres, realitzar tasques pròpies de recepció i atenció telefònica; informar sobre tràmits i serveis; arxivar documentació, realitzar tasques d’informació a la població i treball de camp; i donar suport administratiu al servei on estigui destinat.

 

Per poder participar en aquest procés de selecció és requisit imprescindible estar en situació d’atur i inscrit com a demandant en el Servei d’Ocupació de Catalunya. La titulació mínima requerida és el Graduat Escolar, ESO, FP de primer grau o equivalent o titulació superior, o estar en condicions d’obtenir-lo en el termini de presentació d’instàncies. També cal tenir el nivell de suficiència de català (C1).

 

El procés de selecció s’iniciarà el proper mes de maig i les sol·licituds es poden presentar fins el 24 d’abril. Tota la informació sobre aquestes i altres ofertes de treball de l’Ajuntament d’Abrera es poden consultar a la secció d’Oferta d’Ocupació Pública del web municipal.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00