Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Nou servei d'assessorament i ocupació per a joves d'Abrera

JOVENTUT

23/5/2019

El proper dimarts 28 de maig s'oferirà el nou servei d’ocupació i assessorament juvenil d'Abrera

Des de l’Ajuntament d’Abrera s’oferirà un servei d'ocupació i assessorament juvenil, del Consell Comarcal, a partir del proper dimarts 28. El servei s’oferirà de forma quinzenal, cada dos dimarts, al Casal de Joves (plaça del Rebato, n.3), de 16.00 h a 20.00 h. 

 

Els objectius d’aquest programa són garantir que la població jove tingui una continuïtat tant formativa com laboral, i proposa crear unitats especialitzades en ocupació juvenil que donin atenció a aquest col·lectiu en el seu procés d’orientació i/o assessorament laboral i la seva transició cap el mercat de treball, així com fomentar un treball en xarxa i transversal entre els dispositius de Salut, Serveis Socials, Ensenyament, Ocupació, Joventut, Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, etc.

 

El servei està adreçat a tot el jovent d’Abrera que necessiti orientació, però es donarà prioritat a aquelles persones amb situació de vulnerabilitat: joves que actualment no estudien ni treballen, joves amb risc d’abandonar l’ESO, jovent que no sap què fer després d’estudiar, que vulguin aprendre competències laborals i joves que vulguin formar-se amb els cursos que ofereix el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

El programa referent d’ocupació juvenil oferirà una atenció individualitzada amb orientació i assessorament personalitzada a cada jove de manera continuada; també una atenció col·lectiva adreçada a Instituts, casals de Joves i escoles d’adults, entre d’altres amb classes, grups més reduïts amb mateixos interessos i necessitats i incorporarà famílies i amics en les sessions i per últim també es comptarà amb competències transversals com fer i millorar un currículum, de presència online i amb recursos per la cerca de feina a la xarxa, a més de preparar entrevistes de feina, estils de comunicació i d’autoconeixement, entre d’altres.

 

Per a més informació sobre el nou servei d’ocupació i assessorament pels joves d’Abrera podeu adreçar-vos al email rfocupaciojuvenil@elbaixllobregat.cat, trucar al telèfon 93 685 24 00 ext. 623 i a les xarxes socials: RFocupacioBL a Facebook i Twitter i rfocupaciobl a Instagram.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00