Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Tall d'aigua

AVÍS

22/5/2019

Aquest matí s'ha tallat el subministrament d'aigua en alguns carrers del barri de Can Vilalba.

Des del Servei Municipal d'Aigües d'Abrera es comunica que aquest matí s'ha tallat el subministrament d'aigua en alguns carrers del barri de Can Vilalba. Els carrers afectats per aquest tall d'aigua són el següents:

  • Carrer Sant Lluis
  • Carrer Baix Llobregat
  • Avinguda Virrei Amat

 

Des del Servei Municipal d'Aigües s'està treballant per restablir el servei d'aigua el més aviat possible i es prega als veïns i veïnes afectats que disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.

 

Rep els avisos al teu mòbil

Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al teu mòbil o tauleta, només us heu de descarregar l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS.

 

D'altra banda podeu rebre totes les notícies i activitats de l'Ajuntament d'Abrera directament al vostre correu electrònic al butlletí digital setmanal. Us podeu subscriure fent clic aquí.

 

I també podeu consultar aquests avisos així com notícies i informacions d'interès d'Abrera a través de les xarxes socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00