Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Internet i xarxes socials

TECNOLOGIES

21/5/2019

Abrera disposarà de punts wifi gratuïts en espais públics gràcies a la iniciativa europea WIFI4EU

Abrera és un dels cent municipis catalans que tindran punts wifi gratuïts en espais públics, segons l'anunci realitzat per la Comissió Europea.

L'Ajuntament abrerenc es va sumar al mes d'abril a la segona convocatòria de propostes WiFi4EU de la comissió, que permetrà la instal•lació de zones wifi en espais públics, inclosos ajuntaments, biblioteques públiques, museus, parcs públics o places.

Els serveis tècnics de l’Ajuntament estudien ara la implantació dels punts wifi als espais públics abrerencs. La iniciativa europea ofereix als municipis l'oportunitat de sol•licitar un bo de 15.000 euros per a la implantació de la Internet gratuït a espais públics.

Al Baix Llobregat Nord poblacions veïnes com Olesa de Montserrat,  Esparreguera, Sant Esteve Sesrovires i Castellví de Rosanes també s'han sumat a la iniciativa. El projecte WiFi4EU forma part de la revisió de la normativa de la UE sobre telecomunicacions, que inclourà més mesures per impulsar la competitivitat d'Europa i respondre a les creixents necessitats de connectivitat dels europeus i europees.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00