Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Celebra el Dia Internacional de la Família a Abrera

INFÀNCIA / DONES I IGUALTAT

15/5/2019

Avui dimecres es commemora el Dia Internacional de la Família a Abrera amb diferents activitats

Amb motiu del Dia Internacional de la Família, en el que es reconeix el paper fonamental que tenen totes les famílies en la societat i especialment, en l’educació dels fills i filles, s’ha organitzat el conta contes que mostrarà diferents models familiars i en acabar s’explicaran diferents contes relacionats amb la diversitat familiar. A més s’organitza un taller per a que tots els i les assistents puguin plasmar com és la seva unitat familiar. L’activitat es realitzarà aquesta tarda de 17.30 h a 18.30 h a la Biblioteca Josep Roca i Bros (Carrer Federico García Lorca, 17).

 

En els últims anys la tipologia de famílies ha evolucionat. La família tradicional de pare, mare i fills ha quedat obsoleta, però encara a les escoles i a casa es continua utilitzant aquest model que fa que molts nens i nenes no se sentin representats. Calen referents adequats per aquestes noves realitats.

 

En aquest sentit, educar en la normalització de la diversitat és fonamental per a que infants amb situacions familiars distintes a la tradicional no pensin que són diferents, sinó membres d’una opció més dins del gran ventall de famílies existents. Però alhora també és una manera d’obrir la ment a la resta d’infants per a què puguin créixer sense limitacions i esquemes preestablerts.

 

És per aquest motiu que avui a les 17.30 h a la Biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera es commemora el Dia Internacional de la Família amb diferents activitats com el conta contes que mostrarà els diferents models familiars i els contes sobre la diversitat familiar, a banda del taller personal de plasmació de la pròpia família.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00