Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • 26M CANDIDATURES.jpg

ELECCIONS MUNICIPALS 26M

10/5/2019

Coneix les candidatures que es presenten a les Municipals a Abrera

Set candidatures concorren a les eleccions municipals a Abrera, una menys que fa quatre anys. Tres formacions repeteixen candidat, mentre que els altres quatre es presenten per primera vegada com a cap de llista.

 

Candidats Abrera Municipals 2019

 

La ciutadania d’Abrera podrà escollir el 26 de maig entre les set candidatures que concorren a les eleccions municipals: el Partit dels Socialistes de Catalunya, Alternativa d’Abrera, Abrera en Comú, Esquerra Republicana de Catalunya, Ciutadans, Partit Popular i Junts per Catalunya. Es tracta d’una menys que als comicis de 2015, quan també es va presentar Plataforma per Catalunya.

 

L’actual alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, repeteix al capdavant de la llista socialista com també ho fa el candidat d’Alternativa d’Abrera Miquel Carrión. La candidatura d’Abrera en Comú presenta un nou candidat, Joaquin Eandi. En el cas d’Esquerra Republicana també repeteix el candidat de fa quatre anys, Xavier Serret. Ciutadans presenta nova candidata, Mònica Lorente, com també ho fa el Partit Popular, amb Ferran Taboada al capdavant. I Junts per Catalunya, que fa quatre anys es va presentar amb les sigues de Convergència, també presenta nova candidata, Alba Hidalgo.

 

A la part inferior d'aquesta pàgina podeu consultar les set candidatures que es presenten a les Eleccions Municipals del 26 de maig a Abrera, publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00