Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • 3a Abrera Street Food
 • 3a Abrera Street Food
 • 3a Abrera Street Food

  + 4

 • 3a Abrera Street Food
 • ABRERA STREET FOOD 2017
 • ABRERA STREET FOOD 2017
 • ABRERA STREET FOOD 2017

CULTURA

3/5/2019

La fira Abrera Street Food s'endarrereix per la pluja i s'allargarà fins dimenge

La fira reunirà dissabte i diumenge 19 Food Trucks i diferents d'espectacles per a veïns i veïnes de totes les edats. Les Food Trucks oferiran una carta variada de menjar ràpid per a tots els gustos i paladars. Enguany participen 19 Food Trucks o caravanes de menjar ràpid: El Violetero Gourmet, Sensacions, La Moreneta, Creperia La Parisina, La Piccola di Sandro, Pork'n'Roll, Van i Venen, La Vaquita, Capritx Ibèric, La Pulponeta, Helen's Street Food, The Fabulous Luigi's, Morenita Street Food, Frangelica Foodtruck, Thai Food Caravan, Sabor a Pirineo, La Perla Negra, Van i venen i Paddington Street Food.

 

La fira gastronòmica comptarà un any més amb animació i espectacles gratuïts per a totes les edats. A causa de la pluja, l'inici de la fira s'ha endarrerit fins demà dissabte. Les activitats previstes per aquesta tarda s'han fet a la Casa de cultura: l'espectacle infantil “Que peti la plaça”, a càrrec de la cia. Xip-Xap, el karaoke infantil, a càrrec de Big Friday, i l'actuació de l'entitat Vive y Baila.  

 

Dissabte  4 de maig

Demà, dissabte 4 de maig, els nens i nenes podran participar, a partir de les 11 h, del taller de cuina Tapa Fria, a càrrec de Manualitats Alean. A partir de les 12 h, la fira comptarà amb l'animació de Santi Càmara. A la 17 h continuaran els tallers amb Manualitats Alean i els inflables pels petits i petites. I a  les 17.30 h, les famílies gaudiran del concert de La Tresca i la Verdesca, dins el cicle 'Musiquem Abrera'.  A partir de les 19 h, actuació de hip hop a càrrec dels grups del Casal de Joves. Mitja hora més tard, Santi Càmara continuarà animant la fira fins el fi de festa, que començarà a les 22 h amb DJ Emilio.

 

La Fira gastronòmica s'allargarà fins al diumenge 5 de maig i coincidirà, al Parc de Can Morral, amb la celebració del Dia Internacional de la Dansa, que comptarà amb les actuacions de diferents entitats abrerenques. 

 

L'Ajuntament d'Abrera organitza la fira gastronòmica Abrera Street Food amb la col·laboració de diverses entitats del municipi i el bar Paddington. Una manera diferent de menjar amb activitats i diversió, no hi falteu!
 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00