Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • policia local abrera

OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ

2/5/2019

L'Ajuntament d'Abrera inicia un concurs de mobilitat horitzontal d'una plaça de caporal de la Policia Local

L'Ajuntament d'Abrera inicia un concurs de mobilitat horitzontal d'una plaça de  caporal de la Policia Local. Aquest procés s'ha publicat avui, dijous 2 de maig de 2019, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i a partir de demà, divendres 3 de maig, començarà la presentació d'instàncies fins al dimecres 22 de maig.

Les funcions bàsiques a realitzar són les que els puguin ser encomandes d’acord amb la Llei 16/1991, de 19 de juliol, de les policies locals i, en el seu cas, en el reglament del cos aprovat per l’Ajuntament.

 

Títulació requerida
Els/les aspirants han de tenir el títol de graduat/da en educació secundària, graduat/da escolar, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic/a auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d’equivalent o superior. També és necessari el nivell intermedi de català (B) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment, com a equivalent.

 

La vinculació és funcionari de carrera i el procés de selecció s'iniciarà al maig - juny.

 

Presentació de sol·licituds
Les persones interessades en formar part de la convocatòria poden presentar la seva sol•licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) a partir de demà divendres 3 de maig de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres de 16.30 a 19.00 hores). El document de sol•licitud es facilitarà a les dependències municipals o en aquesta pàgina web. El termini de presentació de sol·licituds s’allargarà fins al dimecres 22 de maig.

 

Les bases es poden consultar al taulell d’anuncis de l’Ajuntament, a la secció d'Oferta d'Ocupació Pública d'aquest web i també a l’aplicació gratuïta (app) per a mòbils i tauletes de l’Ajuntament “Connecta’t a Abrera”.

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00