Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • 28A ELECCIONS GENERALS

ELECCIONS GENERALS 28A

28/4/2019

Normalitat a Abrera en l'obertura dels col·legis electorals i la constitució de les meses electorals
Total normalitat en l'obertura dels sis col·legis electorals i la constitució de les setze meses electorals a les que avui tenen dret a vot un total de 9.079 abrerencs i abrerenques. Els col·legis han obert a les vuit del matí, s'han constituit les meses i des de les nou del matí i fins les vuit del vespre es podrà votar de forma ininterrompuda.
 
Respecte als anterior comicis general, els del juny de 2019, els 9.079 abrerencs i abrerenques representen 172 més que els censats fa gairebé tres anys. Com en aquella ocasió, avui els abrerencs poden votar en un total de 16 meses electorals repartides entre els col·legis habituals: 6 a l’IES Voltrera, 5 al Platón Sartí, 2 al Casal Social de Can Vilalba, 1 als Casals Socials del Rebato i Santa Maria de Vilalba respectivament, i 1 més al mòdul electoral del carrer Aneto de Ca n’Amat. 
 
La jornada electoral, a Ràdio Abrera
Precisament avui a partir de les vuit del vespre a Ràdio Abrera us oferirem en directe un programa especial amb els primers sondejos a peu d’urna, el seguiment de l’escrutini, i les valoracions dels representants locals de les diferents formacions que hi concorren.
A més, diumenge durant tot el dia, podreu seguir l’actualitat referent a la jornada electoral cada hora, als butlletins de Catalunya Informació juntament amb els butlletins especials dels Serveis Informatius d’aquesta casa cada dues hores, intercal·lats amb L’Agenda, a la que repassem les activitats lúdico-culturals que hi ha programades pel cap de setmana als diferents municipis del Baix Llobregat Nord.
Com sempre, tota la programació de Ràdio Abrera la podeu seguir en dircte a través del 107.9FM, a radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació gratuÏta, o bé “A la carta” a la web i a l’app. I avui també, a la secció d’actualitat de la nostra pàgina web, podeu consultar les informacions més destacades referents a les Eleccions Generals a Abrera.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00