Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Eleccions 21d 2017 urna

ELECCIONS GENERALS 28A

25/4/2019

Un total de 9.079 abrerencs i abrerenques estan cridats diumenge a les urnes per participar a les Eleccions Generals
Un total de 9.079 abrerencs i abrerenques estan cridats diumenge a les urnes per participar a les Eleccions Generals. Són 172 més que els censats als anteriors comicis generals, els del juny de 2016. Com en aquella ocasió, els abrerencs podran votar en un total de 16 meses electorals repartides entre els col·legis habituals: 6 a l’IES Voltrera, 5 al Platón Sartí, 2 al Casal Social de Can Vilalba, 1 als Casals Socials del Rebato i Santa Maria de Vilalba respectivament, i una més al mòdul electoral del carrer Aneto de Ca n’Amat. Uns col·legis electorals que es constuiran a les vuit del matí, obriran a les nou, i fins les vuit del vespre es podrà votar de forma ininterrompuda.
 
La jornada electoral, a Ràdio Abrera
Precisament a partir de les 20h a Ràdio Abrera us oferirem en directe un programa especial amb els primers sondejos a peu d’urna, el seguiment de l’escrutini, i les valoracions dels representants locals de les diferents formacions que hi concorren.
A més, diumenge durant tot el dia, podreu seguir l’actualitat referent a la jornada electoral cada hora, als butlletins de Catalunya Informació juntament amb els butlletins especials dels Serveis Informatius d’aquesta casa cada dues hores, intercal·lats amb L’Agenda, a la que repassem les activitats lúdico-culturals que hi ha programades pel cap de setmana als diferents municipis del Baix Llobregat Nord.
Com sempre, tota la programació de Ràdio Abrera la podeu seguir en dircte a través del 107.9FM, a radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació gratuÏta, o bé “A la carta” a la web i a l’app. I avui també, a la secció d’actualitat de la nostra pàgina web, podeu consultar les informacions més destacades referents a les Eleccions Generals a Abrera.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00