Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Oficines de Promoció Econòmica, Mercat Municipal d'Abrera.

PROMOCIÓ ECONÒMICA I COMERÇ

24/4/2019

El Departament de Promoció Econòmica d’Abrera té oberta la inscripció per a diferents cursos i accions formatives

El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera té oberta la inscripció per a diversos cursos i accions formatives que es duran a terme durant els mesos de maig i juny. En primer lloc, els dies 6, 8 i 10 de maig, en horari de nou a dues, es farà el curs “El moment del càsting: L’Entrevista” per aprendre tot el que cal saber sobre l’entrevista de feina.

 

D’altra banda, del 13 de maig al 22 de juny, de nou a una, s’impartirà un curs de monitors i monitores de lleure, mentre que del 15 de maig al 23 de juny es farà un curs de verificació industrial que comptarà amb un total de 100 hores teòriques i 30 hores pràctiques, que també es farà en horari de nou a dues, adreçat preferentment a persones que es troben en situació d’atur i que estan inscrites al Servei Local d’Ocupació.

 

I finalment, dins el projecte “Fem Xarxa Fem Empresa” els dies 5 i 12 de juny es realitzarà una acció formativa adreçada a persones emprenedores i empreses que porta per títol “Vull vendre per internet: per on començo?”, que es realitzarà en horari d’una a cinc de la tarda.

 

En tots tres casos, per a més informació i formalitzar les inscripcions, les persones interessades s’han d’adreçar al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament  d’Abrera, a la primera planta de l’edifici del Mercat Municipal. També poden trucar al 93 770 01 02 de dilluns a divendres de nou a dues i les tardes de dimecres de dos quarts de cinc a set, o escriure un correu electrònic al següent email.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00