Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

12/4/2019

Descobreix l'oferta d'activitats que es duran a terme a Abrera del 12 al 19 d'abril

Divendres 12 d’abril

Al matí hi haurà noves sessions de BHealthy Postpart i BHealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A les deu de la nit a la Casa de Cultura tornen les Nits de Jazz amb l’actuació del Marcel Casellas Trio i també una Jam Session a càrrec de l’Escola Municipal de Música d’Abrera.

I al Casal de Joves, hi ha tallers de Hiphop, d’art 3D per a videojocs i tarda de consola.

 

Dissabte 13 d’abril

A les onze del matí els Amics i Amigues de la República d’Abrera organitzen un vermut per la tercera República – Memorial Javier Villacorta al Centre Polivalent, amb la projecció del documental “El silencio de otros”.

Dins el cicle familiar de concerts “Musique’m Abrera”, a dos quarts de sis actuarà la Dàmaris Gelabert al Parc de Can Morral.

 

Diumenge 14 d’abril

Al matí es realitzarà la XX Caminada de Primavera amb sortida al Pavelló Esportiu Municipal d’Abrera i arribada al Monestir de Montserrat amb 500 participants inscrits i la col•laboració del Centre Excursionista d’Abrera, el Club de Muntanya Can Vilalba Abrera i els voluntaris de Protecció Civil.

A partir de dos quarts la parròquia de Sant Pere d’Abrera celebrarà el Diumenge de Rams.

Avui arrenca l’activitat “Per Setmana Santa, Aventura’t, queda’t a Abrera!”. Fins el 21 d’abril, al recinte de l’escola Ernest Lluch hi haurà diferents espais de diversió i activitats com ara La Cabana, La Jungla o l’Oasis, on hi haurà una piscina de barques i  un altre de boles. El preu de l’entrada és d’un euro per persona i dia i els menors de 3 anys tenen entrada gratuïta.

Les activitats programades per avui diumenge són aquestes:

D’onze a dues, a La Cabana hi haurà tallers de màscares i xapes per a infants de 3 a 12 anys; i a la Junta hi haurà camp de futbol 3x3 i un circuit de bicis per a infants a partir de 4 anys i joves.

De dos quarts de cinc a dos quarts de nou, a La Cabana hi ha tallers d’accessoris de photocall i pintacares per a infants de 3 a 12 anys i espai de consola per a infants i joves; i a La Jungla hi haurà circuit de bicis pera  infants i joves, i làser tag i taller de parkour per a joves a partir de 12 anys.

A les sis de la tarda tindrà lloc el berenar-sopar de Primavera del Casal d’Avis d’Abrera al Pavelló Esportiu Municipal.

A les set de la tarda l’Associació Folklòrica i Cultural d’Abrera farà l’assaig de la Cantada de Caramelles a l’Hotel d’Entitats.

 

Dilluns 15 d’abril

A dos quarts de sis hi haurà ioga i meditació amb nadons al Centre Polivalent.

 

Dimarts 16 d’abril

 

A les quatre de la tarda hi haurà el taller d’acompanyament al dol al Casal d’Avis.

A les cinc de la tarda es farà el curs monogràfic sobre la malaltia d’Alzheimer organitza per l’AFABaix-Abrera a la Casa de Cultura.

 

Dimecres 17 d’abril

A les cinc de la tarda es farà el taller d’estimulació cognitiva i l’espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer a l’Hotel d’Entitat.

A les sis de la tarda es farà una assemblea per l’elaboració del Pla de Salut d’Abrera a la Casa de Cultura.

 

Dijous 18 d’abril

A les onze del matí hi haurà el taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

 

 

“PER SETMANA SANTA, AVENTURA’T, QUEDA’T A ABRERA!”

Fins el 21 d’abril, al recinte de l’escola Ernest Lluch hi haurà diferents espais de diversió i activitats com ara La Cabana, La Jungla o l’Oasis, on hi haurà una piscina de barques i  un altre de boles. El preu de l’entrada és d’un euro per persona i dia i els menors de 3 anys tenen entrada gratuïta.

 

Dilluns 15 d’abril

A partir de les onze  fins a les dues hi haurà un taller de titelles de Pasqua i un taller de marcs de fotos a La Cabana, i a la Jungla hi haurà futbol amb bombolles gegants i un circuit de bicis. I, a partir de dos quarts de cinc de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre a La Cabana hi haurà taller d’imans de nevera taller de postals 3D i l’espai de consola, i a La Jungla hi haurà el circuit de bicis, un torneig de futbol i un taller de bicis.

 

Dimarts 16 d’abril

De les onze fins a les dues hi haurà un taller de clauers i de collarets a La Cabana, i a la Jungla hi haurà una porteria inflable i un circuit de karts. I, per la tarda, de dos quarts de cinc fins a dos quarts de nou del vespre, a La Cabana, hi haurà taller d’aquerel·les, taller de sal de colors i l’espai de consola, i a La Jungla hi haurà circuit de karts, làser tag i el taller de parkour.

 

Dimecres 17 d’abril

A partir de les onze fins a les dues hi haurà un taller de pintacares i de Sant Jordi a La Cabana, i a la Jungla hi haurà un camp de futbol 3x3 i un circuit de karts. I, per la tarda, de dos quarts de cinc fins a dos quarts de nou del vespre, a La Cabana, hi haurà taller de molins de vent, taller de polseretes i l’espai de consola, i a La Jungla hi haurà circuit de karts, torneig de futbol i el taller de bicis.

 

Dijous 18 d’abril

A partir de les onze fins a les dues hi haurà un taller de titelles i de marcs de fotos a La Cabana, i a la Jungla hi haurà futbol amb bombolles gegants i el circuit de karts. I, per la tarda, de dos quarts de cinc fins a dos quarts de nou del vespre, a La Cabana, hi haurà taller d’imans de nevera, taller de màscares i l’espai de consola, i a La Jungla hi haurà circuit de karts, làser tag i el taller de parkour.

 

Divendres 19 d’abril

A partir de les onze  fins a les dues hi haurà un taller d’accessoris de photocall i un taller de postals 3D a La Cabana, i a la Jungla hi haurà circuit de karts i una porteria inflable. I, a partir de dos quarts de cinc de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre a La Cabana hi haurà taller de clauers, de Sant Jordi i l’espai de consola, i a La Jungla hi haurà circuit de karts, làser tag i taller de bicis.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.ajuntamentabrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00