Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • EAP
  • Centre d'Atenció Primària d'Abrera

SANITAT

15/4/2019

El proper dimecres 17 d’abril a la Casa de Cultura tindrà lloc la presa de decisions en el marc del projecte de salut comunitària d'Abrera

Amb l’objectiu de millorar la salut comunitària, es proposa un projecte de treball en xarxa i per aquest motiu es convoca a totes les entitats locals, públiques i privades a participar en la presa de decisions que tindrà lloc el dimecres 17 d’abril a la tarda.

 

La salut comunitària és el conjunt d’actuacions destinades a millorar la situació de salut de la comunitat en les seves dimensions físiques, psicològiques i socials, que actuen per mitjà de la capacitat col·lectiva d’adaptació positiva als canvis de l’entorn. La salut de la població està determinada per les característiques de la societat: factors econòmics, culturals, mediambientals, socials i polítics vinculats a polítiques no sanitàries.

 

És des d’aquesta visió que es pretén dissenyar i planificar actuacions que permetin millorar, promoure i protegir la salut de la ciutadania de forma equitativa i eficient. Un Pla Local de Salut no té sentit si no té en compte el dret de la ciutadania a participar en la presa de decisions sobre els temes que els afecten. Aquest acte tindrà lloc el dimecres 17 d’abril a les 18.00 h a la Casa de Cultura (c/ Federico García Lorca, 17). Mitjançant aquest procés es pretén, d’una banda, obtenir informació més qualitativa sobre la percepció de la salut a Abrera i, d’altra banda, prioritzar problemàtiques i recollir propostes per a l’elaboració del pla d’acció.

 

El 22 de gener passat es va adoptar l’acord d’aprovar l’adhesió de l’Ajuntament d’Abrera al Consell de Salut del Baix Llobregat, i conscients que la implicació de la direcció de l’Equip d’Atenció Primària (EAP), dels professionals i de les institucions públiques, són un element essencial per desplegar la salut comunitària al territori, es demana la col·laboració de totes les entitats amb la clara voluntat de promoure la Salut Comunitària en aquest acte.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00