Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • avís pluja 11-04-19

PROTECCIÓ CIVIL

10/4/2019

El Servei Meteorològic activa un avís per fortes plugues per aquesta tarda que afecta Abrera i la resta del Baix Nord

 

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per risc de pluja intensa per aquesta tarda que pot afectar Abrera així com la resta del Baix Llobregat Nord. Des de Protecció Civil es recomana molta precaució a la ciutadania en la mobilitat a les carreteres i carrers. El Servei Meteorològic de Catalunya preveu pluja intensa fins aproximadament les sis de la tarda, amb precipitacions que podrien superar la intensitat de 20 litres per metre quadrat en 30 minuts. 

 

Des de Protecció Civil es recomana molta precaució a la ciutadania  en les activitats de lleure a l’exterior per la possible caiguda de branques, arbres i altres elements estructurals, i en els desplaçaments pels carrers i carreteres de les poblacions més afectades, especialment a prop de rieres i rius, passos soterrats i zones inundables i es recomana seguir els següents consells:

  • Abans de que comencin les pluges: és recomanable que reviseu la teulada i mantingueu nets els baixants i desguassos d'aigua de pluja, especialment als patis o als terrats dels edificis, per evitar inundacions.
  • En soterranis i locals amb possibilitats d'inundació, cal que prevegeu mesures de protecció.
  • Cal també evitar aparcar els vehicles en les rieres, especialment a les zones properes a la desembocadura, on més cabal i amb més força es pot acumular.
  • Un cop comencin les pluges s’aconsella  no romandre a prop de lleres, rius i guals i eviteu travessar rieres i torrents a les zones afectades perquè, encara que semblin portar poc cabal, aquest es pot incrementar de forma sobtada.
  • Si les tempestes van acompanyades d’aparell elèctric, cal evitar situar-se sota els arbres o torres elèctriques.
  • Extremeu les precaucions en les activitats a l’aire lliure en les zones afectades per les pluges i les situades aigües avall dels rius.

 

Per a qualsevol emergència el telèfon al que s'ha de trucar és el 112 i també es pot contactar amb la Policia Local d'Abrera al 93 770 09 81.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00