Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Per Setmana Santa, aventura't! Queda't a Abrera!

INFÀNCIA/JOVENTUT

11/4/2019

L'Ajuntament d'Abrera ha organitzat un Parc d'aventura per Setmana Santa a l'Escola Ernest Lluch

El parc d'aventura comptarà amb un seguit d’activitats per a infants i joves per celebrar la Setmana Santa al municipi. Es comptarà amb tres espais d’aventura diferents: La cabana, La jungla i L’oasi. Des del diumenge 14 i fins al diumenge 21 d’abril es podrà gaudir a Abrera del parc d’aventura organitzat per Setmana Santa sota el lema: “Per Setmana Santa, Aventura’t! Queda’t a Abrera”. Es tracta d’un parc de diversió dintre del recinte de l’Escola Ernest Lluch (pg. de l’Estació, 14).

 

L’horari del parc serà  d’11.00 h a 14.00 h i a les tardes de 16.30 h a 20.30 h i el preu serà d’1€ per persona al dia, excepte pels menors de 3 anys, que és gratuït. Els infants menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult. Consulta el cartell del Parc d'aventura clicant aquí.

 

El recinte té 3 parts diferenciades: la cabana, que és el recinte interior, on es crearà la màgia a través de les habilitats dels menuts i menudes amb activitats dirigides a infants, ludoteca i espai de consola; la jungla és l’exterior del recinte, on es podrà experimentar l’aventura en primera persona amb tallers per a joves, inflables per a infants, jocs de fusta per a infants i les seves famílies, l’activitat de làser tag, de segways, de karts ecològics i àrea de futbol. I per últim l’oasi, on trobareu dues zones: l’oasi est que consisteix en una piscina de barques i l’oasi oest que és una piscina de boles. 

 

Durant tots aquests dies es faran activitats com un taller de màscares, un taller de xapes, camp de futbol 3x3, circuit de bicis, taller d’accessoris de photocall, taller de pintacares, làser tag, parkour, espai de consola, taller de titelles de Pasqua, taller de marcs de fotos, futbol amb bombolles gegants, taller d’imans de nevera, taller de postals 3D, torneig de futbol, taller de bicis, taller de clauers, taller de collarets, porter inflable, circuit de kaarts, taller d’aquarel·les, taller de sal de colors, taller de Sant Jordi, taller de molins de vent, taller de polseres,circuit de segaways, tallers de molins de vent i taller de mona de Pasqua. També hi haurà activitats inclusives, i assistència per a infants i joves amb diversitat funcional. Consulta l'oferta d'activitats fent clic aquí.

 

A partir del proper divendres 12 d’abril l’Escola Ernest Lluch no oferirà el servei de pati per la preparació del parc de Setmana Santa.

 

Per a més informació sobre el parc d’aventures i les activitats que s’hi organitzen us podeu adreçar a l’email: infancia@ajuntamentabrera.cat

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00