Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Èxit de la 19a Caminada de Primavera, Abrera – Montserrat!
  • Èxit de la 19a Caminada de Primavera, Abrera – Montserrat!
  • Èxit de la 19a Caminada de Primavera, Abrera – Montserrat!

ESPORTS

10/4/2019

Els 500 inscrits a la XX Caminada de Primavera Abrera-Montserrat ja poden recollir el seu dorsal al CAM

Des del Departament d’Esports de l’Ajuntament d’Abrera es recorda que les 500 persones que van formalitzar les inscripcions per a la vintena Caminada de Primavera Abrera- Montserrat, que es celebrarà aquest proper diumenge 14 d’abril al matí, poden recollir el dorsal a la Recepció del Centre Aquàtic Municipal fins demà dijous dia 11 d’abril, en horari d’atenció al públic de 7 del matí a deu de la nit. En qualsevol cas, si no es possible recollir-lo de forma anticipada, es podrà recollir diumenge a partir d’un quart de set del matí i fins a les 6.55 al vestíbul de la primera planta del Pavelló Esportiu Municipal.

 

També es recorda a tots els participants que cal portar roba còmoda i esportiva, almenys un àpat i aigua suficient per a tota la caminada, i els menors d’edat han de portar l’autorització paterno-materna correctament emplenada. Es tracta d’un recorregut de 16,4 quilòmetres que finalitzarà al Monestir de Montserrat passant pels municipis d’Esparreguera i Collbató. S’establiran diferents controls de pas: a l’inici del camí vell o camí de les bateries, a la cruïlla de Sant Joan, a la cruïlla de Sant Miquel i a l’arribada, davant l’estació del cremallera.  Hi haurà una parada a la plaça de l’Era de Collbató per tal de fer un petit àpat i a partird’aquí el recorregut seguirà pel camí vell que uneix Collbató amb el Monestir de Montserrat i que fins el segle XVIII era la millor ruta d’accés al Santuari.

 

Val a dir que la vintena Caminada de Primavera Abrera - Montserrat, està organitzada per l'Ajuntament d’Abrera amb la col•laboració d’entitats com el Centre Excursionista d’Abrera, el Club d'Esports de Muntanya Can Villalba i Protecció Civil d’Abrera, i es compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Patronat de la Muntanya de Montserrat i l'empresa Ivsiberica.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00