Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • autobús

MOBILITAT

28/3/2017

L'Ajuntament d'Abrera habilita un correu electrònic per comunicar incidències al servei de bus interurbà

L’Ajuntament d’Abrera ha habilitat l’adreça de correu electrònic mobilitat@ajuntamentabrera.cat per tal que els veïns i veïnes puguin informar de possibles anomalies en el servei de bus de les línies Manresa-Barcelona i Igualada-Barcelona que passen pel municipi.

 

Línia Manresa-Barcelona

El Regidor d’Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament d’Abrera, Albert Roca, ha participat en diverses reunions dels ajuntaments per on passa la línia de bus amb els responsables de Transport de la Generalitat de Catalunya i l’empresa amb l’objectiu de millorar el servei de bus.

Aquest dilluns 27 de març han entrat en funcionament els nous horaris i des de l’Ajuntament d’Abrera s’ha manifestat a la Generalitat que els nous horaris perjudiquen els usuaris del municipi.

L’empresa Hispano Igualadina es va fer càrrec del servei de bus de la línia Manresa-Olesa-Barcelona el mes de desembre passat, fet que va incrementar la connexió d’Abrera amb Barcelona amb cinc trajectes més d’anada i tornada. El funcionament del servei, però, no ha estat l’adequat i el consistori ha rebut queixes per part de diversos usuaris de la línia.

 

Línia Igualada-Barcelona

D’altra banda, respecte a la línia Igualada-Barcelona la Generalitat ha anunciat que encarregarà una auditoria externa per avaluar el servei amb un seguiment diari i 'in situ' i enquestes als usuaris entre d’altres mesures. Paral·lelament, es crearà una comissió de seguiment que estarà formada per representants de l'Autoritat del Transport, de la Generalitat i dels Ajuntaments afectats entre ells el d’Abrera.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00