Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Dia Mundial de l'Activitat Física

SANITAT

4/4/2019

Demà divendres 5 d'abril es farà una Caminada Saludable en el marc dels actes de commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física

El 6 d’abril és el Dia Mundial de l’Activitat Física, que té l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre l’epidèmia del sedentarisme i promoure l’activitat física pel benestar de les persones. El Centre d’Atenció Primària (CAP) d'Abrera, amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitza una caminada que tindrà lloc demà divendres 5 d'abril a partir de les 10 del matí. El punt de trobada per l'inici de la caminada serà el Centre d’Atenció Primària (CAP) del nucli urbà (carrer Manresa, 11). 

 

El Dia Mundial de l’Activitat Física se celebra des de 2002 a tot el món. Catalunya hi participa des de l’any 2010 gràcies a l’impuls del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) del Departament de Salut de la Generalitat a través de diverses iniciatives de promoció en tot el territori. Activar i mantenir l’energia del cos i de la ment, la flexibilitat, l’equilibri i la força, la resistència cardiovascular són l’objectiu d’aquest pla.

 

Mantenir-se actiu no és cosa d’edat, ni de gènere, és per això que es recomana que en l’etapa adulta es practiqui 30 minuts d’activitat física al dia en l’edat adulta i 60 en l’edat infantil i adolescent. Es pot caminar, nedar, practicar esports individuals, col·lectius, etc.

El més important és que cada persona trobi l’activitat física que més li agradi i que millor s’adapti al seu perfil i a les seves necessitats. La constància i la regularitat per aconseguir millorar la forma física, són cabdals en tot el procés.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00