Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Prova de sirenes
  • provasirenes

PROTECCIÓ CIVIL

3/4/2019

El proper dimarts 9 d'abril es realitzarà una nova prova de sirenes per risc químic a Abrera

Aquesta serà la primera prova de sirenes que el Departament de Protecció Civil de la Generalitat fa aquest any i sonaran un total de 89 sirenes instal·lades a 39 municipis de Catalunya. La prova es realitza per comprovar el funcionament de les sirenes i fer que tots els ciutadans coneguin el so i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència.

 

A Abrera hi ha dues sirenes, ubicades al nucli urbà (Parc de l’Església) i al barri de Les Carpes. A les 10.00 hores sonaran tres senyals d’un minut de durada, separats per silencis de cinc segons, que indicaran l’inici de la prova. Deu minuts més tard, a les 10.10 hores, un senyal continu de trenta segons de durada marcarà el final. 

 

Què cal fer en cas d’accident químic?
La mesura de protecció que caldria dur a terme en cas d’un accident químic real és la del confinament en un edifici mentre duri l’alerta. No aneu a buscar els nens a l’escola, els educadors ja tenen instruccions de com actuar. També cal saber que els vehicles no són segurs. Si s’està conduint s’ha de sortir del cotxe i buscar refugi en un edifici. A més, a través del 107.9FM de Ràdio Abrera i d'aquesta pàgina web podreu seguir les indicacions pertinents.

 

Trobareu més informació fent clic aquí.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00