Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Tall temporal del trànsit de vehicles al tram inicial del carrer Major per obres
  • Tall temporal del trànsit de vehicles al tram inicial del carrer Major per obres
  • Tall temporal del trànsit de vehicles al tram inicial del carrer Major per obres

    + 1

  • Tall temporal del trànsit de vehicles al tram inicial del carrer Major per obres

OBRES I SERVEIS

2/4/2019

Tallat temporalment el trànsit de vehicles al tram inicial del carrer Major d'Abrera per obres

Avui dimarts, 2 d'abril de 2019, s’ha tallat el trànsit en el tram inicial del Carrer Major, entre l’avinguda de Lluís Companys i el carrer de l’Era (antic Corraló), per les obres de pavimentació del carrer per posar en el mateix nivell el pas dels vianants i els vehicles (plataforma única). Sí que es permetrà el pas de vianants en aquest tram del carrer.

 

Els vehicles podran sortir pel carrer de l’Era (antic Corraló), que canviarà temporalment el seu sentit de circulació, i  pel carrer de la Florida, on temporalment haurà doble sentit de circulació. Per aquest motiu, no es podrà estacionar cap vehicle en el carrer de la Florida, entre el carrer Miraflors i el carrer de l'Era.

 

En una primera fase de les obres es mantindrà la vorera est del carrer (vorera de l'Ajuntament vell). Pels habitatges del costat oest (sala municipal) s'habilitaran connexions des de cada un dels habitatges amb el carrer. Una vegada l'obra estigui avançada es farà un canvi de pas de vianants cap a la banda oest per tal de completar la nova pavimentació del carrer.

 

L'actuació és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i ECOM, un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física, per fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat en tots els àmbits.

ECOM ha revisat la proposta d’actuació de la plataforma única.

 

Amb l'eliminació de les voreres estretes, el carrer principal del nucli antic serà més accessible. Els vianants tindran prioritat en la circulació per aquest carrer. La zona de pas pels vianants i els vehicles quedarà diferenciada amb materials i textures diferents.

 

Les obres inclouran també la reforma del mur de contenció i la barana que hi ha a la cruïlla del carrer Major amb l’avinguda de Lluís Companys, la millora de l’enllumenat del carrer i de la connexió entre el passeig de l’Església i el passatge de les Escoles Velles. Les línies elèctriques de baixa tensió i els encreuaments aeris de telefonia quedaran soterrats. També es condicionaran les instal·lacions de sanejament i abastament d’aigua.

 

Les obres finalitzaran a mitjans del mes d'agost. 

 

 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00