Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • A Abrera commemorem el Dia Internacional de les Dones. Acte institucional
  • A Abrera commemorem el Dia Internacional de les Dones. Acte institucional
  • Abrera, subseu del 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat

    + 2

  • Abrera, subseu del 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat
  • Abrera, subseu del 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat

DONES I IGUALTAT

27/3/2019

Aquesta tarda se celebrarà el Consell Municipal de Dones d’Abrera i es presentaran les Conclusions del 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat

Dins els actes per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona i sota el lema 'Abrera en Clau de Dona' durant tot el mes de març s'han organitzat diferents activitats al municipi. Per tancar el cicle avui dimecres 27 de març a les 18 hores a la Casa de Cultura (C. Federico García Lorca, 17) s'ha organitzat el Consell Municipal de Dones d’Abrera, una trobada de l’òrgan de participació ciutadana de les dones d’Abrera per facilitar, impulsar i promoure les polítiques de gènere i treballar per l’equitat real i efectiva, tot afavorint la participació de les dones en tots els àmbits; social, cultura i polític.

 

A les 19 hores tindrà lloc l’Acte de presentació de les Conclusions del 5é Congrés de les Dones del Baix Llobregat amb la presència de la Vicky Castellanos, Consellera de Dones del Baix Llobregat, i la Mónica Chaves, de l’Àrea d’Igualtat de Gènere i Polítiques Socials del Consell Comarcal del Baix Llobregat, per presentar les conclusions de les comissions de treball que es van dur a terme en el darrer Congrés de les Dones del Baix Llobregat.

 

Cinefòrum

Diumenge 31 de març l’Auditori del Centre Polivalent (Pl. del Rebato, 1) acollirà el cinefòrum amb la pel·lícula “Todas las mujeres que conozco”, escrita i dirigida per la Xiana Do Teixeiro.

 

A banda, durant tot el mes de març a la Biblioteca Josep Roca i Bros (C. Federico García Lorca, 17) es pot visitar la mostra “InspiraDONES”.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00