Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

22/3/2019

Descobreix l'oferta d'activitats a Abrera del 22 al 29 de març que trobes a L'Agenda A+ de març

Divendres 22 de març

Al matí hi haurà noves sessions de BHealthy Postpart i BHealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de sis hi haurà un taller d’introducció a la programació amb Scratch a la Sala d’Estudis del Centre Polivalent.

En commemoració del Dia Internacional de la Dona i sota el lema “Abrera en clau de Dona”, a un quart de sis hi haurà un taller a càrrec de la Gemma Baños “Moviment, Música i Emocions per la dona que portes dins” al Casal d’Avis.

A les deu de la nit hi haurà la Jam Session i Abrecedaris a la Casa de Cultura.

 

Dissabte 23 de març

En el marc de les activitats programades durant aquest mes de març en commemoració del Dia Internacional de la Dona, es realitzaran els cursos de defensa personal femenina a càrrec de l’instructor Gustavo Baco, al Pavelló Poliesportiu Municipal. A les deu del matí amb el grup de noies de 12 a 17 anys i a les quatre de la tarda amb el grup de dones majors de 18 anys.

A les sis de la tarda s’inaugurarà a la Casa de Cultura l’exposició de pirogravats “Tastets” de l’artista abrerenc, Jordi Casas. Es podrà visitar fins el 5 cin d’abril, en horaris de dilluns a dissabte de cinc de la tarda a les vuit del vespre.

 

Diumenge 24 de març

A dos quarts de sis hi haurà el XXè Concert de Mans Unides a l’Auditori del Centre Polivalent. Es tracta d’una concert solidari organitzat per Voluntaris contra la Fam, de la parròquia de Sant Pere d’Abrera i el donatiu és de 6 euros.

A les sis de la tarda hi haurà el Ball del diumenge al Casal d’Avis.

 

Dilluns 25 de març

A dos quarts de sis hi haurà ioga i meditació amb nadons al Centre Polivalent.

De cinc de la tarda a nou del vespre el Banc de Sang i Teixits adaptarà un espai per donar sang a la rambla del Torrentet (davant del Casal d’Avis).

A l’Auditori del Centre Polivalent es realitzaran audicions d’instruments de l’Escola Muncipal de Música d’Abrera en dos horaris, a dos quarts de set de la tarda i a les vuit del vespre.

A dos quarts de vuit es faran classes de Hip-hop per a dones majors de 18 anys, al Centre Polivalent.

 

Dimarts 26 de març

A les cinc de la tarda hi haurà un curs monogràfic sobre la malaltia d’Alzheimer a la Casa de Cultura, organitzat per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat.

A l’Auditori del Centre Polivalent es realitzaran audicions d’instruments de l’Escola Muncipal de Música d’Abrera en dos horaris, a dos quarts de set de la tarda i a les vuit del vespre.

 

Dimecres 27 de març

A les onze del matí hi haurà el taller de postpart al Casal d’Avis.

L’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor d’Abrera) oferirà informació i assessorament directe a consumidors i usuaris d’Abrera d’onze del matí fins a tres quarts d’una i de dos quarts de cinc fins a les sis i deu minuts.  Cal demanar cita prèvia trucant al 93 770 01 02.

A les quatre de la tarda hi haurà un taller de risoteràpia de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Abrera a la Casa de Cultura, i a les cinc oferiran l’espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer a l’Hotel d’Entitats.

A dos quarts de cinc es projectarà la pel·lícula “Siempre Alice” al Casa d’Avis.

A les sis de la tarda es realitzarà la xerrada sobre psicopatia i malalties mentals greus a càrrec del Dr. Bernat-Nöel Tiffon Nonis a la Casa de Cultura dins el Cicle de Xerrades de Promoció de la Salut.

A l’Auditori del Centre Polivalent es realitzaran audicions d’instruments de l’Escola Muncipal de Música d’Abrera en dos horaris, a dos quarts de set de la tarda i a les vuit del vespre.

En el marc de les activitats programades per commemorar el Dia Internacional de la Dona amb el lema “Abrera en clau de dona” a la Casa de Cultura, a les sis de la tarda se celebrarà la trobada del Consell Municipal de Dones d’Abrera i a les set es presentaran les Conclusions del 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat a càrrec de la Vicky Castellanos, Consellera de Dones del Baix Llobregat, i la Mónica Chaves, de l’Área d’Igualtat de Gènere i Polítiques Socials del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

 

Dijous 21 de març

A les onze del matí hi haurà un taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

A les cinc de la tarda es llegirà el conte “Aprèn l’abecedari amb endevillanes” de l’Olga Xirinacs a la Biblioteca Josep Roca i Bros.

També a les cinc, a la Casa de Cultura, es realitzarà el curs monogràfic sobre la malaltia d’Alzheimer organitzat per l’AFABaix-Abrera.

A l’Auditori del Centre Polivalent es realitzaran audicions d’instruments de l’Escola Muncipal de Música d’Abrera en dos horaris, a dos quarts de set de la tarda i a les vuit del vespre.

 

Divendres 29 de març

Al matí hi haurà noves sessions de BHealthy Postpart i BHealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de sis hi haurà un taller d’introducció a la programació amb Scratch, a la Sala d’Estudis del Centre Polivalent.

A les set de la tarda es portarà a terme la trobada mensual d’intercanvi de plaques de cava a l’Hotel d’Entitats.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dilluns 25 de març hi haurà jocs de taula

Dimarts 26 de març es farà tarda de reforç escolar i taller de manga i còmic.

Dimecres 27 de març hi haurà tarda de consola.

Dijous 28 de març hi haurà tarda de ping pong

Divendres 29 de març es faran el tallers de Hip-hop i d’art 3D per a videojocs, i tarda de consola.

 

Exposició

Fins el divendres 5 d’abril es podrà visitar l’exposició de pirogravats “Tastets” de l’artista abrerenc, Jordi Casas, L’horari és de dilluns a dissabte de cinc de la tarda a les vuit del vespre a la Casa de Cultura.

 

Concurs fotogràfic #abreraenclaudedona

Fins el 31 podràs participar concurs de fotografia #abreraenclaudedona per captar el millor moment de les activitats o experiències en clau de dona que es realitzen al municipi durant el mes de març.  Pots participar de dues maneres, via digital a la Xarxa Social d’Instagram utilitzant el Hashtag #abreraenclaudedona, o bé físicament presentant les fotografies als Serveis Socials o al Punt d’Informació Juvenil-La Garsa.

Les inscripcions es poden descarregar al web de l’Ajuntament d’Abrera i enviar-les a l’email dones.igualtat@ajuntamentabrera.cat o entregar-les presencialment als punts de presentació de les fotografies. Pots consultar les bases del concurs al web de l’Ajuntament d’Abrera www.ajuntamentabrera.cat

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.ajuntamentabrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00