Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • L’EAP d’Abrera ha estat acreditat per la seva qualitat assistencial

SANITAT

21/3/2019

L’Equip d'Atenció Primària d’Abrera ha estat acreditat per la seva qualitat assistencial

L’Auditori AXA de Barcelona va acollir el dimarts 19 de març passat l’acte de lliurament dels certificats d’acreditació als equips d’atenció primària (EAP), que va aplegar prop d’uns sis centenars de professionals.  En total es va fer entrega d’aquests certificats a un total de 130 equips d’atenció primària (EAP) de Catalunya per la seva bona pràctica assistencial, entre ells el d’Abrera.

 

L’objectiu d’aquesta acreditació és impulsar la millora contínua de la qualitat en l’atenció primària de salut. Un cop assolida l’acreditació, condició imprescindible per formar part de la xarxa pública d’atenció primària i que s’ha de renovar cada quatre anys, els equips d’atenció primària han d’implantar plans de millora en aquelles categories que han obtingut un resultat més negatiu, i posteriorment es fa un seguiment de la seva evolució.

 

L’acreditació d’equips d’atenció primària comprèn les activitats desenvolupades per aquests equips, tant de Medicina de Família, Pediatria, Infermeria, Treball Social i Odontologia i en els vessants, tant assistencials, com preventius, educatius i de promoció de la salut.

 

Catalunya va ser pionera a Europa a implantar un sistema d’acreditació l’any 1981, iniciat llavors en l’àmbit dels centres d’atenció hospitalària aguda. Actualment tots els hospitals, públics i concertats, estan obligats a acreditar la seva qualitat amb aquest model. Ara l’EAP d’Abrera ha obtingut aquest certificat de qualitat assistencial.

 

Podeu consultar més informació fent clic aquí.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00