Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Carrer Major d'Abrera
  • Carrer Major d'Abrera
  • Plataforma única al carrer Major d'Abrera

    + 2

  • Plataforma única al carrer Major d'Abrera
  • Plataforma única al carrer Major d'Abrera

OBRES

5/3/2019

Aquesta setmana comencen les obres de millora d'un tram del carrer Major d'Abrera que tindrà plataforma única

Aquesta setmana l’Ajuntament d’Abrera inicia les obres de millora de l'accessibilitat en un tram del carrer Major, concretament entre el carrer l'Era i l'Avinguda Lluís Companys amb la realització d’una “plataforma única” posant al mateix nivell el pas pels vianants i pels vehicles, fent la via accessible al cent per cent per a tots els veïns i veïnes.

L’actuació és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament Abrera i ECOM, un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física, per fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat en tots els àmbits.

Amb l'eliminació de les voreres estretes es millorarà l'accessibilitat al carrer Major, el carrer principal del nucli antic. Els vianants tindran prioritat en la circulació per aquest carrer i la zona de pas pels vianants i els vehicles quedarà diferenciada amb materials i textures diferents. Les obres també inclouen altres millores com la reforma del mur de contenció i la barana que hi ha a la cruïlla del carrer Major amb l’avinguda de Lluís Companys, la millora de l’enllumenat del carrer i de la connexió entre el passeig de l’Església i el passatge de les Escoles Velles. Les línies elèctriques de baixa tensió i els encreuaments aeris de telefonia quedaran soterrats. A més, les instal·lacions de sanejament i abastament d’aigua es condicionaran per millorar-les.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00