Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

1/3/2019

Descobreix l'oferta d'activitats a Abrera de l'1 al 8 de març que trobes a L'Agenda A+ del mes de març

Divendres 1 de març

A dos quarts de deu i a dos quarts d’onze hi haurà sessions del BHealthy postpart i a dos quarts de dotze hi haurà BHealthy embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de cinc arrenca el Carnaval 2019 d’Abrera amb l’espectacle infantil “Folkids” de la Ccompanyia Pep López i Sopars de duro, a la Plaça de Pau Casals.

També a dos quarts de cinc hi haurà un taller de maquillatge de Carnaval al Mercat Municipal d’Abrera.

 

Dissabte 2 de març

De dos quarts de deu a dos quarts de dotze del matí, al Pavelló d’Esports Municipals, el Club Bàsquet Abrera organitza una Trobada d’escoles de bàsquet amb la participació del Club Bàsquet Sant Andreu i Nou Bàsquet Olesa.

A les onze del matí al Mercat Municipal d’Abrera es farà un taller màscares de Carnaval.

A les quatre de la tarda començarà la Gran Rua de Carnestoltes al Parc de Can Morral fins a la Plaça Pau Casals. Podrem gaudir dels grups Xaranga Katapulten, Batucada Maracuyà, Les Enfants i animació a càrrec de Bigfriday i Alricokoco. I a la plaça de Pau Casals tindrà lloc la valoració del jurat del Concurs de Disfresses i el lliurament de premis.

A partir de  les vuit al Casal Social de Ca n’Amat haurà festa de disfresses amb la temàtica dels “101 Dàlmates”.

 

Diumenge 3 de març

A les deu del matí donarà inici començarà la celebració del Dia d’Andalusia de les Juventudes Rocieras d’Abrera al Gimnàs Municipal amb una missa rociera, quadres flamencs i folklore andalús.

A les dotze del migdia a la Plaça de Rafael Casanova es farà el Carnaval infantil amb l’espectacle “Per Carnaval fem l’animal” amb la Companyia Marc Oriol.

A les sis de la tarda al Casal d’Avis hi haurà el Ball de Carnaval i Concurs de Disfresses per a Gent Gran.

 

Dilluns 4 de març

A dos quarts de vuit es faran classes de Hip-hop per a dones majors de 18 anys, al Centre Polivalent.

 

Dimecres 6 de març

Al Casal d’Avis a les onze hi haurà el taller de postpart.

A les cinc de la tarda, hi haurà un espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer a l’Hotel d’Entitats.

D’onze a una i de dos quarts de cinc a dos quarts de set s’oferirà el servei de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor a la primera planta del Mercat Muncipal. Cal sol·licitar cita prèvia trucant al 93 770 01 02.

 

Dijous 7 de març

 Dijous, dins els actes per commemorar el 8 de març Dia Internacional de les Dones “Abrera en Clau de Dona”, a dos quarts de deu hi haurà la xerrada de la Najat El Hachmi a l’auditori de la Casa de Cultura sobre el seu llibre “Mare de llet i mel”, i a les set es celebrarà l’acte institucional amb la Lectura del Manifest del Dia Internacional de les Dones a càrrec d’alumnes de l’Institut Voltrera. A més, hi haurà una xerrada de la Maite Moreno, guanyadora de la IX Edició del Premi Literari Delta, i recital poètic “Amb veu de dona” a càrrec de la Miriam Cano i la Mireia Calafell i la participació de l’Escola Municipal de Música.

També dijous, a les cinc a la Casa de Cultura l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Abrera organitza la xerrada “L’Alzheimer, aspectes legals que ens cal conèixer”.

I a dos quarts de sis hi haurà reflexologia podal al Centre Polivalent.

 

Divendres  8 de març

A dos quarts de deu i a dos quarts d’onze hi haurà sessions del BHealthy postpart i a dos quarts de dotze hi haurà BHealthy embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de sis hi haurà un taller d’introducció a la programació amb Scratch al Centre Polivalent.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dilluns 4 de març hi haurà jocs de taula

Dimarts 5 de març es farà tarda de reforç escolar i taller de manga i còmic.

Dimecres 6 de març hi haurà tarda de consola.

Dijous 7 de març hi haurà tarda de ping pong

Divendres 8 de març es faran el tallers de Hip-hop i d’art 3D per a videojocs, i tarda de consola.

 

Exposicions d’”Abrera en Clau de Dona"

Fins el 29 de març, a la Casa de Cultura es podrà veure l’exposició “Cicatrices de un corsé” a càrrec de la Pili Picó.

Durant tot el mes de març a la Biblioteca Josep Roca i Bros es podrà visitar la mostra “InspiraDONES”.

 

Concurs fotogràfic #abreraenclaudedona

Fins el 31 de març podrà participar al concurs de fotografia #abreraenclaudedona per captar el millor moment de les activitats o experiències en clau de dona que es realitzen al municipi durant el mes de març.

Pots participar de dues maneres, via digital a la Xarxa Social d’Instagram utilitzant el Hashtag #abreraenclaudedona, o bé físicament presentant les fotografies als Serveis Socials o al Punt d’Informació Juvenil-La Garsa.

Les inscripcions es poden descarregar al web de l’Ajuntament d’Abrera i enviar-les a l’email dones.igualtat@ajuntamentabrera.cat o entregar-les presencialment als punts de presentació de les fotografies. Pots consultar les bases del concurs al web de l’Ajuntament d’Abrera www.ajuntamentabrera.cat.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.ajuntamentabrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00