Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

22/2/2019

Descobreix l'oferta d'activitats a Abrera del 22 de febrer a l'1 de març que trobes a L'Agenda A+

Divendres 22 de febrer

A dos quarts de deu i a dos quarts d’onze hi haurà sessions del MAMIfit postpart i Mamifit embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de sis es farà el taller de cuina en família al Centre Polivalent.

A les set de la tarda es farà la trobada mensual d’intercanvi de plaques de cava a l’Hotel d’Entitats.

A les deu de la nit hi haurà una Jam Session i l’Abrecedaris a la Casa de Cultura, on es podrà gaudir de música i literatura en directe.

 

Dissabte 23 de febrer

A les cinc de la tarda el grup The Penguins interpretaràn Reggae per xics, a la plaça de Pau Casals. Es tracta d’un concert amb un repertori de cançons populars i d’autor d’arreu de Catalunya amb ritmes i músiques jamaicanes

 

Diumenge 24 de febrer

Durant tot el matí es celebrarà la primera Festa dels Animals d'Abrera a la nova zona d’esbarjo per a gossos del carrer Treball amb diverses activitats:

  • A les deu començarà el Caminagós de 5 quilòmetres i en finalitzar hi haurà xocolatada amb menlindros.
  • A les onze la Policia Local d’Abrera oferirà una xerrada sobre tinença responsable, a un quart de dotze des del Servei de Mediació Ciutadana es parlarà de civisme, i a dos quarts de dotze tindrà lloc la presentació del llibre “72 horas” de Juan Manuel Carmona i el seu projecte per recaptar fons per a les protectores d’animals.
  • A les dotze es farà l’acte central una passarel·la d’animals en adopció.
  • A la una l’entitat Llobregats parlarà de què és l’Economia Circular i la cura del medi ambient i la biodiversitat urbana i a dos quarts de dues es farà el taller “Trucs per a un gos equilibrat i feliç” a càrrec de la veterinària Soraya Beuk.
  • I a les dues es farà teràpia assistida amb gossos d’assistència emocional i de dissuasió per a víctimes de violència de gènere a càrrec de GossosK9.

 A les sis de la tarda hi haurà el ball del diumenge al Casal d’Avis.

 

Dilluns 25 de febrer

A dos quarts de vuit es faràn classes de Hip-hop per a dones majors de 18 anys, al Centre Polivalent. Places echaurides. Tanmateix, us podeu apuntar a la llista d’espera, escivint al mail: dones.igualtat@ajuntamentabrera.cat.

 

Dimarts 26 de febrer

Al Centre Polivalent, a tres quarts d’onze hi haurà una sessió de ioga i meditació amb nadons.

A un quart de dotze es farà l’Espai Nap-buf, al Casal d’Avis.

 

Dimecres 27 de febrer

Al Casal d’Avis a les onze hi haurà un taller de postpart.

A les cinc de la tarda es farà el taller d’estimulació cognitiva a l’Hotel d’Entitats.

A la mateixa hora, a les cinc de la tarda, hi haurà un espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer a l’Hotel d’Entitats.

També a les cinc de la tarda, al Casal d’Avis, hi haurà un espectacle intergeneracional de dansa i teatre “Marina i el somni de volar”.

A les sis de la tarda al Centre Polivalent la Comissió de Festa Major Jove 2019 realitzarà la Convocatòria de joves abrerencs/ques per l’organització de la Festa Major Jove 2019.

També a les sis de la tarda tindrà lloc una nova xerrada del Cicle de Promoció de la Salut sobre ictus i embòlies a càrrec de la doctora Carme Serrano, a la Casa de Cultura.

 

Dijous 28 de febrer

A les onze del matí es farà el taller d’educació maternal, al Casal d’Avis.

A dos quarts de sis hi haurà reflexologia podal amb nadons al Centre Polivalent.

 

Divendres  1 de maig

A dos quarts de deu i a dos quarts d’onze hi haurà sessions del BHealthy postpart i a dos quarts de dotze hi haurà BHealthy embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de cinc es farà l’espectacle infantil “Folkids” de la Cia. Pep López i Sopars de duro, a la Plaça de Pau Casals dins les activitats del Carnaval 2019 d'Abrera organitzat per l'Ajuntament i la Comissió de Carnestoltes.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dilluns 25 de febrer es farà el Photocall de Carnaval

Dimarts 26 de febrer es farà tarda de reforç escolar i taller de manga i còmic.

Dimecres 27 de febrer hi haurà tarda de consola.

Dijous 28 de febrer es farà el taller de màscara de Carnaval

Divendres 1 de maig es faran el tallers de Hip-hop i d’art 3D per a videojocs, i tarda de consola.

 

Exposició

I fins el 25 de febrer, a la Casa de Cultura es podrà visitar l’exposició ‘Super women, super inventors’ de l’escriptora i il·lustradora Sandra Uve, amb una mostra de 25 dones inventores.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.ajuntamentabrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00