Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • GLOPS càpsules escèniques
  • GLOPS càpsules escèniques
  • GLOPS DES

    + 2

  • El cicle Glops sorprèn els espectadors amb tres espectacles de gran qualitat
  • Glops, Càpsules escèniques. Tercera edició

ACCIÓ CULTURAL I PATRIMONI

26/2/2019

Obertes les inscripcions pels comerços interessats en acollir el ‘Glops: píndoles escèniques’

 

El ‘Glops: píndoles escèniques’ és un cicle de micro teatre que s'organitza des de l'Ajuntament d'Abrera. Els espectadors poden descobrir, en petites píndoles de quinze minuts, el millor teatre, música i titelles de la mà d'artistes professionals del Festival Píndoles de Barcelona. L'enigma de l'argument de les tres obres i del lloc on es produeixen és una de les característiques d'aquesta proposta cultural que apropa el teatre als llocs més recòndits del nostre municipi.

 

Els comerços abrerencs que ho desitgin ja poden fer arribar la seva candidatura per acollir el ‘Glops: píndoles escèniques’ d'enguany. L’activitat s’inicia convocant als espectadors a un lloc concret del municipi, on es venen les entrades i s'organitzen els grups per anar a veure les petites obres de teatre. En aquesta ocasió el Glops es durà a terme els dissabtes 25 maig i 15 juny a les 19 h.

 

El funcionament de l'activitat és d'allò més senzill: cada grup d'espectadors, de màxim quinze persones, es desplaça amb un guia fins a un espai secret del barri i allà es produeix la màgia del teatre. Després, de manera rotativa, cada grup visita els altres dos espais. Els guies demanen, però, als espectadors que, si es topen amb un altre grup, no els expliquin el final de l'obra anterior per mantenir-ne la intriga del sorprenent final.

 

Recordem que el preu del micro teatre del Glops és de 2 € l'entrada general i 1 € la reduïda. Poden acollir-se a l’entrada reduïda els majors de 60 anys, els joves d’11 a 18 anys i les persones en situació d’atur, amb discapacitat o amb el carnet de la Biblioteca Josep Roca i Bros.

 

Per fer arribar les inscripcions us podeu adreçar a l'email accioculural@ajuntamentabrera.cat, fins al pròxim 22 de març.

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00