Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Voluntariat per la llengua
  • Voluntariat per la llengua d'Abrera 2019
  • Voluntariat per la llengua

EDUCACIÓ

26/2/2019

Ja estàn obertes les inscripcions a l’11a edició del Voluntariat per la llengua d’Abrera

La 11a edició del Voluntariat per la llengua d’Abrera pretén emprar el català fora de l’àmbit restringit de l'aula, on els i les alumnes agafen confiança i van perdent la vergonya. El projecte compta amb la col·laboració de quatre entitats abrerenques, que són: Coral Contrapunt d'Abrera, Abrera Sardanista, Escacs Abrera i la Junta Local d'Abrera de l'Associació Espanyola contra el Càncer; així com també amb 60 establiments col·laboradors.

 

El Voluntariat per la llengua (VxL) ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d'assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d'Internet, a través de plataformes de videoconferència).

 

El programa va néixer l’any 2003 i ja hi han passat més de 130.000 parelles. És un programa reconegut per la Unió Europea i adoptat a l’Aran, Perpinyà, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i, també, a Bolzano (Itàlia) i Flandes (Bèlgica).

 

Les persones que estiguin interessades a inscriure’s en aquesta iniciativa gratuïta i que siguin majors d’edat poden adreçar-se a l’Oficina de Català d’Abrera, situada al carrer dels Rosers, número 1, trucar al telèfon 93 770 47 32 o escriure un correu electrònic a l’adreça abrera@cpnl.cat. Les parelles lingüístiques es presentaran el proper 20 de març.

 

Per a més informació podeu consultar la pàgina web del Voluntariat per la llengua, fent clic aquí.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00