Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • marcador esportiu
  • Gimnastes abrerenques CGEsparreguera 10-02-19 03
  • Gimnastes abrerenques CGEsparreguera 10-02-19 01

    + 1

  • Gimnastes abrerenques CGEsparreguera 10-02-19 02

ESPORTS

12/2/2019

Consulta els resultats de les competicions esportives del cap de setmana dels equips abrerencs

Als documents ajunts a la part inferior d'aquesta pàgina podeu consultar els resultats dels partits que han estat facilitats per les diferents entitats esportives d'Abrera: Club Esportiu Abrera Futsal i Club Bàsquet Abrera.

 

D’altra banda diverses gimnastes abrerenques del Club Gimnàstica Esparreguera han participat a la primera fase de la Lliga Catalana amb els següents resultats:

En categoria Base 4 petites, Paula Fernánez ha estat segona a la general i primera per equips, i Alaia Estragues primera per equips mentre que en indivual ha quedat en la posició 84.

En Base 5 mitjanes, Alejandra Luengo ha estat primera per equips i novena a la general i Eva Mendoza novena per equips i vint-i-setena a la general.

I en Base 6, Belén Prado ha estat primera en la genera i per equips ha quedat en quarta posició.

Algunes competicions per les que es prepararan ara són el Trofeu Guadalquivir a Sevilla i la Lliga Ibérica a Xérez de la Frontera a l’abril, i continuar amb la participació a la Lliga Catalana.

 

I La Vinya Gimnàstic Club també ha participat a la primera jornada de la Copa Catalana dels nivells Base 4 i 5 celebrarda als Hostalets de Balenyà. Els resultats més destacats facilitats pel club han estat la segona posició a la general de la Mireia Drets en Base 5, la quarta posició per equips en aquesta categoria, i en Base 4 la Irene Garcia ha quedat quarta classificada a la general

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00