Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Acte de constitució del Consell de Salut del Baix Llobregat

SALUT

4/2/2019

L'Ajuntament d'Abrera s'adhereix, per unanimitat al darrer ple, al Consell de Salut del Baix Llobregat

L'alcalde d'Abrera Jesús Naharro, va assistir el dijous 31 de gener al matí a l'acte de constitució del Consell de Salut del Baix Llobregat, que va tenir lloc a la Sala d’Actes del Consell Comarcal del Baix Llobregat, a Sant Feliu de Llobregat. A la tarda, el Ple Municipal d'Abrera va aprovar per unanimitat l'adhesió al consell.

 

A la seu del Consell Comarcal, el president del Consell Comarcal i del Consell de Salut, Josep Perpinyà, acompanyat pels vicepresidents del consell i la Secretària General del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Laura Pelay, van donar la benvinguda institucional als participants.

 

Seguidament es van presentar les comissions de treball del nou Consell de Salut, que analitzaran la situació dels CAPs, CUAPs i centres hospitalaris de la comarca, la formació i innovació vinculada als centres hospitalaris per la fidelització de professionals i l'establiment d'un nou model d’atenció sanitària, la interrelació amb Serveis Socials, Salut Mental i Drogodependències, i l’impuls i dinamització dels Consells de Salut Municipals, entre altres temes.

 

 

Adhesió per unanimitat

L'acte de constitució del Consell de Salut va coincidir amb la celebració del primer Ple Municipal de 2019 del consistori. Tots els grups municipals van votar favorablement a l'adhesió de l'Ajuntament d'Abrera al consell. L'objectiu principal és promoure la participació dels ajuntaments en la millora dels serveis de salut, amb la col·laboració dels agents socials, econòmics i entitats.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00