Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Manuel Fernández, empresari d'Abrera, guardonat als Premios Danone 2019
  • Manuel Fernández, empresari d'Abrera, guardonat als Premios Danone 2019
  • Manuel Fernández, empresari d'Abrera, guardonat als Premios Danone 2019

PROMOCIÓ ECONÒMICA I COMERÇ

1/2/2019

El ramader Manuel Fernández guanya els Premis Danone a la sostenibilitat i benestar animal

Danone ha celebrat enguany la 6a edició dels ‘Encuentros Ganaderos’ en la que s’han atorgat els ‘Premios a Ganaderos’, una iniciativa que reconeix el treball ben fet que realitzen els més de 350 ramaders que col•laboren amb la companyia.

 

El Manuel Fernández té la seva empresa SAT La Pasiega situada a la carretera BV-1201 d'Abrera. Enguany el ramader ha participat en la sisena edició dels ‘Premis Danone’. La granja d’Abrera disposa d’unes instal·lacions en les que els animals es troben amb un major confort i benestar. De fet, a SAT La Pasiega disposen de ventiladors, tant en la nau com en la sala de munyir, amb la finalitat de millorar l’estrès per la calor. Les vaques en producció tenen a la seva disposició una àmplia zona d’exercici per poder caminar i gaudir dels dies en els quals la climatologia és bona.

 

L'esforç, la gestió i el control de la granja es veu recompensat amb un nivell de qualitat de la llet molt bo. En la present edició dels ‘Premios a Ganaderos’, Danone ha atorgat el Premi a la sostenibilitat i benestar animal al Manuel Fernández Fernández. 

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00