Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Pista rosa
  • Pista rosa i plaça de les Escoles

OBRES

17/1/2019

L'Ajuntament d'Abrera ha dut a terme treballs de reforma i millora a la plaça de les Escoles i la "pista rosa"

Coincidint amb la reforma integral i millora de l’edifici de Serveis Socials al carrer Major número 3, des de l’Ajuntament d’Abrera també s’ha reformat la plaça de les Escoles i el seu entorn, el que es coneix com “la pista rosa”, per millorar aquest espai públic.

Per millorar la seguretat de l’entorn s’han substituït les baranes existents i la plaça s’ha reparat el paviment i s’ha col·locat revestiment de paret de pedra natural. A la pista rosa, s’ha millorat el paviment, mantenint el color característic de l’espai, i s’ha instal·lat una jardinera d’acer, d’aspecte oxidat, amb vegetació per tal de fer un entorn més agradable. També s’ha millorat la il·luminació amb nous projectors. D’altra banda, el pati de l’Ajuntament vell, ha quedat tancat amb una tanca de fusta, tot plegat, amb la voluntat d’integrar l’espai adequadament en l’àmbit del nucli antic del municipi.

A més, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels veïns i veïnes, s’ha realitzat un pas de vianants adaptat al carrer de La Florida i s’ha millorat la connexió amb el passatge de les Escoles. Aquesta actuació s’ha dut a terme amb les aportacions del veïnat del barri de La Florida.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00