Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • Gran Rua de Carnestoltes
 • Gran Rua de Carnestoltes
 • Gran Rua de Carnestoltes

  + 1

 • Gran Rua de Carnestoltes

CULTURA

16/1/2019

Obertes les inscripcions del Concurs de Cartells del Carnaval 2019 i del Concurs de Disfresses de la rua

El dissabte 2 de març se celebrarà la Gran Rua de Carnaval. Des de la Comissió de Carnestoltes i l'Ajuntament d'Abrera s'han obert les inscripcions en el Concurs de Disfresses i en el Concurs de Cartells de Carnaval 2019. 

 

La gran rua de Carnaval començarà al parc de Can Morral a les 16.00 h i finalitzarà a la plaça de Pau Casals a les 19.00 h. Pots inscriure’t de dues maneres:

 • Via electrònica enviant el docu­ment d'inscripció (descarrega el document fent clic aquí) al correu cultura@ajuntamen­tabrera.cat. Posteriorment es confirmarà la inscripció i s’enviarà el dorsal correspo­nent.
 • Via presencial al Centre Po­livalent (Despatx de Cultura, 3a planta - Pl. Rebato, 1), els dimecres de 16.30 h a 19.15 h.

 

Concurs de Cartells Carnaval 2019:

El concurs està adreçat a tots els nens i nenes d’Abrera que tinguin com a màxim 12 anys. La temàtica del dibuix ha de ser el Carnaval d’Abrera i el cartell haurà de ser en posició vertical i les mides no excediran de 50x30 cm. Els dibuixos s’hauran de lliurar als punts de recollida que habilitaran les AMPA de les escoles d’Abrera als diferents centres escolars o al Centre Polivalent de dilluns a divendres de cinc de la tarda a vuit del vespre.

Els treballs es podran presentar fins el divendres 1 de febrer. Cada concursant podrà presentar una sola obra i al dors de cada dibuix hi hauran de constar les dades de l’artista: nom i cognoms i també un telèfon de contacte dels pares i tutors.

El dibuix guanyador, que rebrà un val de material lúdic-didàctic valorat en 80 €,  es convertirà en el cartell de Carnaval 2019 i serà necessària la presència del guanyador el divendres 1 de març a l’espectacle infantil que organitzarà l’Ajuntament d’Abrera.

A més, tots els cartells que participin en el concurs s’exposaran a la Casa de Cultura (carrer Federico Garcia Lorca, 17).

Consulteu les bases fent clic aquí.

 

Concurs de Disfresses:

El concurs inclou les categories següents:

 • 1a. De 0 a 7 anys
 • 2a. De 8 a 12 anys
 • 3a. De 13 en endavant
 • 4a. Especial comparses

Per a més informació consulteu les bases del concurs de disfresses fent clic aquí.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00