Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Presentació del Servei de Mediació
  • Servei de Mediació al Casal d'Avis
  • Servei de Mediació. Poster

MEDIACIÓ

21/1/2019

L'Ajuntament d'Abrera commemora el Dia Europeu de la Mediació amb diferents activitats

Amb motiu del dia Europeu de la Mediació, que se celebra el 21 de gener, des del Servei de Mediació de l’Ajuntament d’Abrera amb la col•laboració de diversos departaments, han organitzat una sèrie d'actes per dona difusió a la mediació i donar-la a conèixer dintre del municipi.

 

Durant aquesta setmana dedicada a la mediació a Abrera, hem preparat una programació especial a Ràdio Abrera, en col·laboració amb el Servei de Mediació i realitzem una entrevista mensual, l'últim dimecres de cada mes, per parlar d'aspectes relacionats amb la mediació i la convivència ciutadana

 

En quant a les activitats programades, el mateix dilluns 21 a les 17.30 h tindrà lloc a la Biblioteca Josep Roca i Bros, una activitat infantil, dirigida als infants a partir de 4 anys. Es tracta de 'Contes emboscats', una narració de contes breus i un taller de resolució de conflictes, amb mosaics.


Dimarts 22 de gener al Mercat ambulant l'Ajuntament d'Abrera instal·larà una parada informativa, amb l'objectiu d'apropar la mediació al carrer i parlar amb els veïns i les veïnes d'Abrera sobre els conflictes que poden tenir en el seu dia a dia,  i tot el relacionat amb la millora de la convivència.


Finalment, el proper dissabte 26 de gener, al Mercat Municipal, s'organitza el joc de la oca gegant, personalitzat amb aspectes de civisme i convivència. Tindrà lloc entre les 11 h i les 13 h. També hi haurà un punt informatiu de mediació, per poder continuar sensibilitzant i donant a conèixer aquest servei municipal, que ara fa just 3 anys que està en funcionament, de manera gratuïta per a tots els veïns i veïnes d'Abrera.

 

Què és la mediació?

La mediació és un mètode pacífic de gestió i resolució de conflictes en què un tercer, neutral i imparcial (el/la mediador/a), crea un espai de diàleg, confidencial, en el que ajuda i acompanya a les persones perquè elles mateixes puguin trobar solucions satisfactòries al seu conflicte.

 

Què és el Servei de Mediació Ciutadana?

És un servei públic i gratuït, adreçat a la ciutadania d’Abrera, on s'ajuda a prevenir, gestionar i resoldre els diferents conflictes de convivència, que sorgeixen en les relacions entre les persones, de manera pacifica, imparcial i confidencial.

Les persones que estiguin interessades han de demanar cita prèvia. Poden adreçar-se:

Presencialment: a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera (OAC)
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, dimarts i dimecres de 16.30 a 19 h

Per telèfon: 93 770 29 11 

Via correu electrònic: mediacio@ajuntamentabrera.cat

Lloc: carrer Major, 3

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00