Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

11/1/2019

Descobreix quina és l'oferta d'activitats a Abrera de l'11 al 18 de gener que trobes a L'Agenda A+

 

Divendres 11 de gener

Al Casal de Joves, de quatre a vuit avui hi haurà tarda de jocs i tallers de 3D per a videojocs i de hip hop.

 

Diumenge 13 de gener

A les dotze del migdia La Xarxa d’Espectacles d’Abrera portarà a l’auditori del Centre Polivalent la companyia Xip-Xap que representaran el muntatge de titelles “El conte de la lletera”.

A les sis hi haurà el ball del Casal d’Avis.

 

A la Biblioteca Josep Roca i Bros:

Dimarts 15 de gener, a les cinc de la tarda, es reunirà el Club de lectura infantil al que es comentarà “No llegiré aquest llibre” de Jaume Copons i que com sempre comptarà amb la moderació de Rosa Gordillo.

Dimecres 16 de gener a les sis es presentarà el poemari “Presoner d’hivern” a càrrec del mateix autor, l’abrerenc José Luis García Herrera i amb la col•laboració de l’Escola de Música d’Abrera.

Dijous 17 de gener a les cinc de la tarda, hi haurà l’activitat “Àlbums il•lustrats, llibres per ser explicats” recomanada per a infants a partir de 4 anys.

 

Al Casal de Joves

Dilluns 14 de gener hj haurà tarda de jocs de taula.

Dimarts 15 de gener es farà la tarda de reforç escolar i el taller de manga i còmic.

Dimecres 16 de gener hi haurà tarda de consola.

Dijous 17 de gener hi haurà tarda de futbolí.

Divendres 18 de gener es farà tarda de jocs i tallers de 3D per a videojocs i de hip hop.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Centre Polivalent, trucar al 93 770 43 34 o enviar un correu electrònic a pij.abrera@ajuntamentabrera.cat

 

Tallers

Dimarts 15 de gener a tres quarts d’onze es farà una sessió de ioga i meditació amb nadons al Centre Polivalent.

Dimecres 16 de gener a les onze hi haurà taller de post part al Casal d’Avis i a les cinc taller d’estimulació cognitiva per a malalts d’alzheimer i atenció als familiars a l’Hotel d’Entitats.

Dijous 17 de gener a les onze es farà el taller d’educació maternal al Casal d’Avis i a dos quarts de sis hi haurà massatge amb nadons al Centre Polivalent.

Divendres 18 de gener, també al Centre Polivalent, al matí hi haurà sessions de Mamifit postpart i Mamifit embaràs, i a dos quarts de sis de la tarda es farà el taller de Robòtica en família.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Centre Polivalent, trucar al 93 770 43 34 o enviar un correu electrònic a infancia@ajuntamentabrera.cat

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.ajuntamentabrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00