Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Tall d'aigua

AVIS

9/1/2019

Aquest matí s'ha tallat el subministrament d'aigua als carrers Carrilet i Faig del barri de Sant Hilari

Des del Servei Municipal d'Aigües d'Abrera comuniquen que s'ha procedit a tallar el subministrament aquest matí de dimecres 9 de gener, per una avaria i romandrà tallat fins que es repari l'inicidència. Els carrers afectats són els carrers Carrilet i Faig del barri de Sant Hilari d'Abrera.

 

El Servei Municipal d'Aigües intentarà restablir el servei d'aigua el més aviat possible. Des de l’Ajuntament es prega als veïns i veïnes afectats que disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.

 

Rep els avisos al teu mòbil

Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al teu mòbil o tauleta, només us heu de descarregar l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS.

 

D'altra banda podeu rebre totes les notícies i activitats de l'Ajuntament d'Abrera directament al vostre correu electrònic al butlletí digital setmanal. Us podeu subscriure fent clic aquí.

 

I també podeu consultar aquests avisos així com notícies i informacions d'interès d'Abrera a través de les xarxes socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00